Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 martie 2013

Niculescu, Halep si Begu calificate in turul II la Indian Wells

In perioada 7-17 martie 2013, la Indian Wells, in statul american California, sub denumirea de "BNP Paribas Open 2013", pe suprafata hard, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 6.046.943 $. Romania este reprezentata in competitia fetelor de Sorana Cirstea, Simona Halep,Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Irina Begu.
  
Monica Niculescu, in varsta de 25 de ani aflata actualmente pe locul 58 in ierarhia WTAa intalnit-o in primul tur al intrecerii pe ucrainianca Elena Svitolina in varsta de 18 ani locul 88 in ierarhia WTA jucatoare venita din calificari. Slatineanca a obtinut victoria  dupa 2 seturi cu scorul identic de 6-0, 6-0.
In turul II Niculescu va da piept cu favorita numarul 28 a intrecerii belgianca Kirsten Flipkens care a avut tur liber.
Simona Halep, in varsta de 21 de ani aflata actualmente pe locul 56 in clasamentul WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe americanca Lauren Davis  in varsta de 19 de ani situata pe locul 72 in clasamentul WTA. Dupa 2 seturi constanteanca  s-a impus cu scorul de 6-2, 6-0. In faza urmatoare a turneului Simona o va intalni pe slovaca Dominika Cibulkova favorita numarul 12 a intrecerii care a avut tur liber.

Irina Begu, in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 53 in clasamentul WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe britanica Heather Watson  in varsta de 20 de ani situata pe locul 39 in clasamentul WTA. Dupa 2 seturi bucuresteanca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4. In runda urmatoare a turneului Irina o va intalni pe slovaca Angelique Kerber favorita numarul 4 a intrecerii care a avut tur liber.
Alexandra Dulgheru  in varsta de 23 de ani  revenita dupa accidentarea care a tinuta o lunga perioada de timp departe de terenul tenis o va intalni in turul I al intrecerii pe portugheza Michelle Larcher de Brito aflata actualmente pe locul 136 in clasamentul WTA jucatoare venita din calificari.

Niciun comentariu:

Insportline