Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 octombrie 2010

Romania - Belgia 25-17 (8-5) in finala mica a Campionatului European de rugby Under 19

Ieri, in Belgia, la Bruxelles, selectionata de rugby Under 19 a Romaniei a jucat finala mica a Campionatului European. In aceasta ultima confruntare "stejareii" au avut de infruntat selectionata tarii gazda, Belgia.

Dupa un joc destul de echilibrat, in care reprezentativa Belgiei se afla in "22"-ul nostru atacand furibund in ultimele minute, selectionata "frunzei de stejar" reuseste victoria cu scorul de 25-17 (8-5) obtinand astfel loculk trei si implici medaliile de bronz la Campionatul European de rugby Under 19.
Pentru selectionata Under 19 a Romaniei a punctat : Razvan Ailenei in minutul 18eseu netransformat de catre Tudorel Bratu, Gabriel Conache lovitura de pedeapsa in minutul 28, din nou eseu realizat de catre Razvan Ailenei in repriza a doua in minutul 52 de data aceasta transformat de Gabriel Conache, Gabriel Conache din nou din lovitura de pedeapsa in minutl 59 si capitanul "stejareilor"fundasul Ionut Niacsu un eseu transformat de catre mijlocasul la deschidere Gabriel Conache in minutul 60.
La fluierul arbitrului italian Roscini stafful tehnic condus de Hary Dumitras a trimis pe teren urmatorii jucatori
Romania U19: Niacsu Ionut (cap.) - Mazare Gheorghe (min.62 Amariei Radu), Palii Mirel (min.39 Munteanu Marius), Pascu Vasilica, Florea Ioan - Conache Gabriel, Bratu Tudorel (min.65 Tanase Silviu) - Ailenei Razvan, Murgoci Marius, Dragoniciu Alin (min.42 Gaita Andrei) - Gorcioaia Marian, Diaconu Andrei - Tudor George (min.42 Suciu Silviu), Bardasu Vasile (min.64 Neacsu Bogdan), Citea Remus.
Rezerve : Ariton Ionut, Martac Marius, Borz Andrei, Lupoae Teodor
De mentionat ca selectionata "frunzei de stejar" a fost sanctionata cu un cartonas galben in minutul 56 (Citea Remus) la fel ca si reprezentativa similara a Belgiei.

Niciun comentariu:

Insportline