Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 octombrie 2010

CVM Tomis Constanta obtine a doua victorie in campionat

Astazi in Sala Sporturilor din Piatra Neamt, in etapa a-II-a a Campionatului National Divizia A1 la volei masculin, echipa gazda, VCM LPS, a primit replica vicecampionei CVM Tomis Constanta.

“Marinarii” condusi de pe margine de catre antrenor principal Viktor Sidelnikov si noul secund Razvan Parpala, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Lescov (coordonator) – Radu Began (capitan, centru), Petrisor Macovei (centru), Mats Ditlevsen(extrema), Crist ian Chitigoi (extrema),Merkushev (universal) - Marcos de Oliveira (libero).
Dupa cum se observa din echipa de anul trecut au mai ramas doar centrii Began si Macovei.
Primul set este echilibrat pana la primul time-out tehnic cand conduc modovenii cu 8-7 de aici si pana la sfarsitul setului constantenii vor prelua initiativa conducand cu 16-11 si castigand setul la pas cu 25-15.
Setul al doilea are o desfasurare similara pana la primul time-out cand conduc nemtenii cu 8-5. Avantaj care se mareste la al doilea time-out tehnic 16-12 pentru ca finalul setului sa apartina tot gazdelor care-si adjudeca setul al doilea cu 25-19.
Setul al treilea ne arata un echipa oaspete mult mai putenica si mai sigura care nu doeste sa scape victoria din pmana astfel ca "tomitanii" vor avea intiativa pe intrega desfasurare a setului trei astfel : 8-4, 16-12 , 22-13, 24-16 adjudecandu-si setul al treilea cu scorul de 25-16.
Setul a patrulea, avea sa fie si ultimul al intalnirii, pentru jucatorii de la CVM Tomis Constanta vor domina jocul avand pe rand 8-6, 12-8 , 16-12, 19-13, 24-16 reusind sa castige setul cu scorul de 25-17 si implicit partida cu scorul general de 3-1 dupa 105 minute de joc.
La oaspeti au mai evoluat Dimitri Bahov si Mihai Mihaila.

Niciun comentariu:

Insportline