Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 octombrie 2010

Alin Coste cartonas galben si Liviu Costinel Pascu eseu pentru echipele lor in campionatele din Europa

La sfarsitul saptamanii trecute s-au reluat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a zecea etape.

Vicecampiona Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Toulouse pe arena "Stade Ernest Wallon" in compania echipei gazde, a parasit terenul invinsa cu scorul de 38-29 (15-16).
La oaspeti internationalul roman inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita a inceput partida ca titular fiind inlocuit in minutul 56. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand in fata propriilor suporteri, a fost invinsa cu scorul de 28-3 (14-3). Leonte nu a fost retinut in lot pentru aceasta partida.
Evoluand acasa in fata propriilor, echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc care a fost in teren pana in repriza a doua, au terminat victoriosi in fata celor de la CA Brive-Correze cu scorul de 26-21(20-13).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a opta.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe terenul celor de la Coomiers, au terminat partida cu scorul de 19-6 (13-6). La gazde centrul Dan Dumitru nu a fost anuntat in lotul de 22 de jucatori pentru aceasta confruntare.
Gazdele de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) neconvocat si internationalul roman si pilierul Mihaita Lazar rezerva au fost invinse cu scorul de 17-19 (6-9) de care cei de la Union Bordeaux-Begles la care pilierul Silviu Florea nu a fost convocat.
Internationalul roman Alexandru Manta, titular in partida pe care echipa sa, Lyon, a sustinut-o in compania celor de la Auch si pilierul Bogdan Balan rezerva, impreuna cu coechipierii lor au invins cu 27-8 (13-3) pe cei de la Auch.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) titular, evoluand in deplasare pe terenul celor de la Stade Montois au terminat partida victoriosi cu scorul de 26-17 (9-3).
In partida Oyonnax - RC Narbonne 28-10 (3-10) internationalul roman Alin Coste (linia a-II-a) de la oaspeti s-a remarcat prin sanctionarea cu cartonas galben in ultimul minut al partidei.
Duminica, in Italia, Super 10 (prima liga de rugby) s-a reluat programand etapa cu numarul cinci.
Evoluand in deplasare la Prato, in compania echipei gazda, Cavalieri, cu romanul Liviu Costinel Pascu (31 ani, jucator de linia a-II-a, care a debutat la LPS Focsani) titular pe intreaga durata a confruntarii si autor al unui eseu pentru echipa sa in minutul 60, a fost invinsa cu scorul de 35-22 (18-0).
Evoluand in deplasare la Roma in compania echipei locale, Mantovani Lazio, coechipierii lui Dragos Dima de la Casino di Venezia, intrat pe teren pe parcursul intalnirii, a fost invinsa cu scorul de 28-22 (22-10).

Niciun comentariu:

Insportline