Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 octombrie 2010

Romania - Ucraina 36-0 (12-0) in sferturile de finala ale Campionatului European de rugby Under 19

Duminica, in Belgia, a debutat o noua editie a Campionatului European de rugby Under 19 ani. In sferturile de finala "stejareii" pe stadionul din Leuven au avut de infruntat selectionata Ucrainei.

Meciul in sine a fost controlat de la inceput pana la sfarsit de romani. Daca in prima repriza ucrainienii au fost mai inversunati in aparare, in a doua au capotat. In atac au pus presiune in doar doua sau trei randuri insa fara rezultat. Singura realizare a fost obtinerea unei lovituri de pedeapsa pe care de altfel au si ratat-o. Romanii pe de alta parte au jucat bine nedandu-le mari sanse adversarilor. Cu exceptia catorva erori in tehnica controlului mingii, stejareii nu au intampinat probleme, au parut siguri pe ei, iar scorul spune tot despre evolutia lor.
Dupa 80 de joc desfasurate intr-o singura directia selectionata Under 19 a invins cu scorul de 36-0 (12-0) selectionata similara a Ucrainei.
Intalnirea s-a desfasurat pe o vreme buna pentru rugby cu rafale sporadice de vant si pe un teren proprice rugbyului.
Pentru selectionata Under 19 a Romaniei a punctat : Gabriel Conache in minutul 10 un eseu transformat, Silviu Suciu eseuri in minutul 30 netransformat si in minutul 38 transformat de catre Gabriel Conache, Marius Munteanu eseu in minutul 49 netransformat, Alin Dragoniciu in minutul 62 eseu netransformat si Tudorel Bratu in minutul 65 eseu transformat de catre Gabriel Conache.
La fluierul arbitrului norvegian Vincent Bouchet stafful tehnic condus de catre Hary Dumitras a trimis pe teren urmatorii jucatori
Romania : Niacsu Ionut - Amariei Radu (min.48 Florea Ioan), Badea Claudiu (min.36 Pascu Andrei), Munteanu Marius, Lupoae Teodor, Conache Gabriel - Tanase Silviu (min.36 Bratu Tudorel), Martac Marius(min.48 Dragoniciu Alin)- Ailenei Razvan, Gaita Andrei (min.56 Borz Andrei) - Gorcioaia Marian, Diaconu Andrei - Suciu Silviu (min.60 Tudor George), Bardasu Florin, Ariton Ionut
Rezerve: Citea Remus, Neacsu Bogdan, Murgoci Marius, Palii Mirel, Mazare Adrian
In semifinalele competitiei pe 27 octombrie la Mons "stejareii" vor infrunta selectionata similara a Georgiei invingatoare duminica in fata Portugaliei cu scorul de 27-3 (13-3).

Niciun comentariu:

Insportline