Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 octombrie 2010

Diana Enache si Sorana Cirstea in finalele turneelor de tenis sub egida ITF

Saptamanal in Europa si in alte colturi ale globului au loc diferite turnee challenger de tenis atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Algeria, la Algiers, pe suprafata zgura, la turneul challenger de 10.000 $ jucatoarea romana Lorena Gheorghe a fost eliminata inca din primul tur al intrecerii cu scorul de 4-6,0-6 de catre marocanca Fatima El Allami.
In Turcia, la Antalya, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $ tenismena Irina Elena Protescu a fost intrecuta in primul tur al intrecerii de rusoiaca Viktoria Kamenskaya cu 0-6, 1-6.
La Ciampino, in Italia, la turneul challenger feminin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatoarea romana de tenis Diana Enache a ajuns pana in finala competitiei de simplu unde a fost invinsa de catre reprezentanta gazdelor Martina Caregaro (fav.2) cu scorul de 3-6,3-6. Diana a a jucat si finala de dublu unde impreuna cu italianca Valentina Sulpizio au reusit victoria cu scorul de 6-4, 6-4 in fata cuplului Chieppe, Gledacheva.
In Portugalia, la Porto, la turneul challenger cu premii in valoare de 10.000 $ romanca Diana Stomleja a fost eliminata inca din prima runda de catre spaniola Georgian Garcia Perez cu scorul de 5-7,1-6.
La Tbilisi, in Georgia, la turneul challenger feminin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatoarea romana de tenis Agnes Szatmari a fost eliminata inca din primul tur de catre rusoiaca Oksana Kalashnikova cu sscorul de 4-6,0-6.
In Statele Unite ale Americii, la Las Vegas la turneul challenger feminin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 50.000 $ jucatoarea romana de tenis Edina Gallovits (fav.3) a ajuns pana in faza sferturilor de finala unde a fost invinsa de catre compatrioata sa Sorana Cirstea (fav.3) cu scorul de 3-6, 4-6.
In schimb Sorana Cirstea a a juns pana in finala intrecerii unde din pacate a fost invinsa de catre reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenkova (fav.2) cu scorul de 2-6, 2-6.
La Frascati, in Italia, la turneul challenger masculin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatoarul romana de tenis Razvan Sabau (fav.8) a ajuns pana in faza sferturilor de finala ale competitiei de simplu unde a fost invins de catre polonezul Grzegorz Panfil cu scorul de 2-6, 1-6.
In Turcia, la Antalya, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $ tenismenul roman Adrian Marin Dancescu a fost intrecut in primul tur al intrecerii de catre australianul Kyle Stoker cu 6-1, 3-6, 1-6.
La aceeasi competitie a participat si Victor Mugurel Anagstopol (fav.4) care din pacate s-a oprit in faza sferturilor de finala unde a abandonat in fata lui Radu Albot (Moldova).
La Irvine, In Statele Unite ale Americii, la turneul challenger masculin, desfasurat pe suprafat hard, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatorul roman de tenis Andrei Daescu a fost eliminat in faza sferturilor de catre georgianul Nikoloz Basilashvili cu scorul de 1-6, 2-6.

Niciun comentariu:

Insportline