Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 octombrie 2010

Victor Crivoi si perechea Alexandra Dulgheru-Monica Niculescu au parasit turneul de tenis de la Moscova fiind eliminati

In perioada 18 - 24 octombrie, la Moscova, in Rusia, sub denumirea de "Kremlin Cup 2010", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si fetelor cu premii totale in valoare de 1.000.000 $.

Singurul reprezentant al Romaniei ramas in competitia masculina Victor Crivoi (in varsta de 28 de ani, locul 176 in clasamentul ATP) a reusit performata de a ajunge pana in turul doi al intrecerii dupa ce a trecut prin furcile caudine ale celor trei tururi ale calificarilor si dupa ce l-a eliminat in primul tur al competitiei pe Andrei Kuznetsov un alt jucator venit si el din calificari.
In turul doi al concursului Crivoi a dat piept cu argentinianul Horacio Zeballos in varsta de 25 de ani, jucator demana stanga, participant in circuitul profesionist din anul 2005, actualmente pe locul 91 in ierarhia ATP. Zeballos trecuse in primul tur al turneului de favoritul numarul 8 Janko Tipsarevic. cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3.
Partida dintre cei doi a durat 93 de minute si s-a incheiat cu victoria lui Zeballos dupa doua seturi cu scorul de 7-5, 7-6(7-1).
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doi combatanti : Crivoi a servit 5 asi fata de 10 Zeballos, sudamericanul nu a avut nicio dubla greseala fata de doar una a romanului, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil lui Victor cu 66% fata de 62% al lui Horacio, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Crivoi a reusit 54 fata de 57 ale adversarului sau, iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Victor a reusit 21 fata de 26 ale argentinianului.
Pentru accederea in turul doi Crivoi a fost rasplatit cu un cec in valoare de 16.600 $ si inca 30 de puncte ATP.
In competitia de dublu feminin perechea Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu a fost eliminata in sferturile de finala de perechea Gisela Dulko, Flavia Penetta favorita numarul 1 la castigarea turneului cu scorul de 6-1, 6-1 dupa 48 de minute de joc.

Niciun comentariu:

Insportline