Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 octombrie 2010

Internationalul roman Ovidiu Tonita eseu pentru USA Perpignan in Heineken Cup

La sfarsitul saptamanii trecute au debutat intrecerile cupelor europene la rugby.

Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, pe arena "Parc y Scarlets", in fata a 8.911 spectatori, in compania echipei gazde, Scarlets, in cadrul grupei 5 a Heineken Cup a fost invinsa cu scorul de 43-34(26-15). La oaspeti cei doi internationali romani inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita si taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu au inceput partida din postura de rezerve intrand pe teren in minutul 57 respectiv minutul 62. Evolutia lui Tonita a fost una foarte buna el fiind acela care a marcat cel de-al patrulea eseu pentru echipa sa in minutul 67 al partidei in momentul in care gazdele jucau in inferioritate numerica.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a) neconvocat pentru acest eveniment, CS Bourgoin-Jallieu, evoluand la Necastle, in fata celor de la Falcons, in cadrul grupei 3 a "Amlin Challenge Cup" a fost invinsa cu scorul de 22-16 (12-6).
Evoluand la Rovigo in compania echipei gazda, Femi CZ Rugby, in cadrul grupei 5 a "Amlin Challenge Cup" echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc, neretinut in lot pentru aceasta partida au resusit sa obtina o victorie categorica cu scorul de 38-3. La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a sasea. Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe terenul celor de la Oyonnax, au invinsi cu scorul de 25-20 (13-8). Gazdele de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) neconvocat si internationalul roman, pilierul Mihaita Lazar rezerva au terminat partida victoriosi cu scorul de 29-3 (17-3) in fata celor de la Colomiers la care centrul Dan Dumitru nu a fost convocat pentru acest meci.Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, pe banca de rezerve, Union Bordeaux-Begles jucand in deplasarea trecut cu scorul de 48-16 (27-3).

Echipa internationalilor romani Alexandru Manta si Bogdan Balan, titulari in pachetul de inaintare al celor Lyon, jucand in compania celor de la Grenoble au resit victoria cu scorul de 39-20 (25-3).

Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluand in deplsare a terminat intalnirea invinsa in confruntarea cu cei de la Carcassone cu scorul final de 13-12 (10-9). Partida Pau - RC Narbonne 17-12 (8-6) a avut loc fara ca internationalul roman Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde sa fie inclus in lotul pentru aceasta confruntare.

Niciun comentariu:

Insportline