Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 octombrie 2010

Alexandra Cadantu, Diana Enache, Cristina Dinu si Adrian Cruciat castigatori de turnee ITF

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Turcia, la Antalya, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, Ionela-Andreea Iova (fav.3)a fost eliminata in turul II cu scorul de 6-7 (3-7),3-6 de catre slovaca Nikola Vajdova iar Cristina Dinu (fav.5) a reusit sa castige turneul dupa ce in finala intrecerii a trecut cu scorul de 6-2, 6-2 de rusoaica Polina Vinogradova. La dublu cele doua romance au reusit sa castige turneul invingand in finala dublul Eksibarova, Sobaszkiewicz cu scorul de 1-6, 6-2, 10-7.
In orasul Ain Elsokhna, din Egypt, la turneul challenger feminin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatoarea romana de tenis Irina Constantinide a fost invinsa inca din primul tur cu scorul 6-1 6-1 de catre ucrainianca Elizaveta Ianchuk in schimb Alexandra Cadantu (fav.4) a reusit sa castige turneul trecand in actul final de slovaca Zuzuna Zlochova cu scorul de 6-2, 6-3.

La Dubrovnik, in Croatia, pe zgura, la turneul challenger de 10.000 $ s-a inregistrat o participare numeroasa a jucatoarelor de tenis din Romania. Astfel, Raluca Elena Platon, Claudia Antonia Enache, Camelia Elena Hristea si Ingrid Alexandra Radu au fost eliminate inca din primul tur, Elena Dabija (fav.2) a parasit intrecerea din turul II fiind eliminata de catre muntenegreana Danka Kovinic cu scorul de 3-6, 6-4, 3-6 iar Diana Enache (fav.1) a castigat competitia trecand in finala turneului cu scorul de 6-3, 7-5 de italianca Vivienne Vierin. In finala de dublu a competitiei perechea Platon, Radu a trecut de dublul Dabija,Zoric cu scorul de 1-6, 6-3, 10-6.
In Scotia, la glasgow, pe suprafata hard la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 25.000 $ tenismena Irina Camelia Begu (fav.3) a ajuns pana in sferturile de finala ale competitiei unde a fost intrecuta de grecoiaca Eirini Georgatou cu scorul de 4-6, 4-6.La Sevilla, in Spania, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, tenismena Diana Stomlega a fost intrecuta in turul II al intrecerii de catre italianca Karin Knapp cu scorul de 2-6, 2-6.
In Nigeria, la Lagos, pe suprafat hard, la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 25.000 $, tenismena Agnes Szatmari a fost intrecuta in runda inaugurala a intrecerii de catre americanca Gail Brodsky cu scorul de 6-3, 6-4.
La Saint Rafael, in Franta, pe suprafat hard, la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 5o.000 $, tenismena constanteanca Simona Halep (fav.2) a fost intrecuta in runda inaugurala a intrecerii de catre rusoiaca Vesna Manasieva 6-0, 6-3. La Dubrovnik, in Croatia, pe zgura, la turneul masculin challenger de 10.000 $ jucatorul roman de tenis Andrei Mledea a fost eliminat inca din primul tur de catre italianul Ales sandro Giannesi cu scorul de 6-2, 6-1.In Franta, la La Roche-sur-Yon, la turneul challenger masculin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 15.000 $ jucatorul roman de tenis Razvan Sabau a fost eliminat in prima faza a intrecerii de catre viitorul castigator al turneului francezul Clement Reix cu scorul de 6-3, 7-5.
 La Adana, In Turcia, pe suprafata hard la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, Teodor Dacian Craciun (fav.6) a abandonat in semifinalele competitiei in fata turcului Haluk Akkoyun iar Adrian Cruciat (fav.1) a reusit sa castige turneul dupa ce in finala intrecerii a trecut cu scorul de 6-2, 6-1 de turcul Haluk Akkoyun. La dublu cei doi romani au reusit sa castige turneul invingand in finala dublul rus Kachanovskiy, Karanashev cu scorul de 7-5, 6-4. In Statele Unite ale Americii, la Mansfield, in Texas, la turneul challenger masculin, desfasurat pe suprafat hard, cu premii totale in valoare de 15.000 $ jucatorii romani de tenis Andrei Daescu, Ionut Mihai Beleleu si Costin Paval au fost eliminati in turul II al competitiei.

Niciun comentariu:

Insportline