Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 octombrie 2010

Victor Crivoi avanseaza in turul II al turneului de la Moscova dupa victoria impotriva lui Kuznetsov

In perioada 16 - 24 octombrie, la Moscova, in Rusia, sub denumirea de "Kremlin Cup 2010", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si fetelor cu premii totale in valoare de 1.000.000 $.

Singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina Victor Crivoi (in varsta de 28 de ani, locul 176 in clasamentul ATP) a trecut prin furcile caudine ale celor trei tururi ale calificarilor reusind sa acceada pe tabloul principal unde la intalnit in primul tur pe Andrei Kuznetsov jucator venit si el din calificari. Pentru accederea pe tabloul principal Victor a fost recompensat cu 10 puncte ATP. Kuznetsov in varsta de 19 ani, al carui antrenor este tatal sau, jucator de mana dreapta, actualmente pe locul 205 in ierarhia ATP participa in circuitul profesionist din anul 2008.
Partida dintre cei doi a durat 96 de minute si s-a incheiat cu victoria lui Crivoi dupa doua seturi cu scorul de 7-6(7-4), 6-3.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doi combatanti : Crivoi a servit 7 asi fata de niciunul Kuznetesov, rusul a avut 4 duble greseli fata de niciuna a romanului, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil lui Victor cu 71% fata de 65% al lui Andrey, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Crivoi a reusit 53 fata de 38 ai adversarului sau, iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Victor a reusit 28 fata de 29 ale adversarului sau.
Pentru accederea in turul doi Crivoi si-a asigurat un cec in valoare de 16.600 $ si inca 20 de puncte ATP.
In turul urmator romanul va da piept cu sarbul Janko Tipsarevic( fav.8).

Niciun comentariu:

Insportline