Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 noiembrie 2010

Evolutia rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

La sfarsitul saptamanii trecute s-au reluat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a unsprezecea etape.

Vicecampiona Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Paris pe arena "Yves du Manoir" in compania echipei Racing Metro '92, au terminat la egalitate scor 18-18 (15-9).
La oaspeti internationalul roman inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita a evoluat pe intreaga durata a partidei. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu a evoluat doar pe parcurs primei reprize in linia I-a a catalanilor fiind inlocuit la pauza.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand pe terenul celor de la Castres Olympique a fost invinsa cu scorul de 41-24 (22-3). Leonte nu a fost retinut in lot pentru aceasta partida.
Jucand in deplasare, la Agen, echipierii de& nbsp;la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc care a stat in teren pana in minutul 56 moment in care a fost inlocuit, au terminat confruntar ea invinsi cu scorul 29-14(20-7).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a noua.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe terenul propriu in compania celor de la Auch, au terminat victoriosi partida cu scorul de 15-9 (9-3).
Cu internationalul roman Alexandru Manta, rezerva in partida pe care echipa sa, Lyon, a sustinut-o in compania celor de la Colomier pe teren propriu si pilierul Bogdan Balan titular, impreuna cu coechipierii lor au invins cu 25-18 (15-12) pe cei de la Colomier. La oaspeti centrul Dan Dumitru nu a fost anuntat in lotul de 22 de jucatori oentru aceasta confruntare.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) titular, evoluand in fata propriilor suporteri au terminat partida victoriosi cu scorul de 20-9 (12-6) in fata celor de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) neconvocat si internationalul roman si pilierul Mihaita Lazar rezerva.
In partida RC Narbonne - Grenoble 25-19 (19-13) internationalul roman Alin Coste (linia a-II-a) nu a fost retinut in lotul de jucatori convocati pentru aceasta partida.
Internationalul roman pilierul Silviu Florea nu a facut parte din lotul de deplasat la Pau pentru partida cu echipa locala si perdut de bordelezi cu scorul de 25-15 (9-3)
Duminica, in Italia, Supe
r 10 (prima liga de rugby) s-a reluat programand etapa cu numarul sase.
Evoluand in deplasare la Padova, in compania echipei gazda Petrarca, Cavalieri, cu romanul Liviu Costinel Pascu (31 ani, jucator de linia a-II-a, care a debutat la LPS Focsani) neconvocat pentru aceasta confruntare au invins cu scorul de 25-13 (10-3).
Evoluand in fata propriilor suporteri, coechipierii lui Dragos Dima de la Casino di Venezia, au fost invins cu scorul de 13-8 (10-5) de cei de la Marchil Mogliano.

Niciun comentariu:

Insportline