Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 octombrie 2010

Cu Tonita si Tincu titulari USA Perpignan a castigat cu 35-14(7-7) partida jucata incompania celor de la Benetton Treviso

La sfarsitul saptamanii  trecute  au continuat intrecerile cupelor europene la rugby.
Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand acasa, pe arena "Aime Giral", in fata a 11.368 spectatori, in compania italienilor de la Benetton Treviso in cadrul grupei 5 a Heineken Cup au obtinut victoria cu scorul de 35-14 (7-7). La gazde cei doi internationali romani inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita si taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu au inceput partida ca titulari ultimul fiind inlocuit in minutul 55.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a) neconvocat pentru acest eveniment, CS Bourgoin-Jallieu, evoluand in fata propriilor suporteri, in disputa cu cei de la Exeter Chifs, in cadrul grupei 3 a "Amlin Challenge Cup" a fost invinsa cu scorul de 19-34 (5-26).
Evoluand pe teren propriu, pe stadionul "Marcel Deflandre", in cadrul grupei 5  a "Amlin Challenge Cup" echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc, neretinut in lot pentru aceasta partida au resusit sa obtina victoria cu scorul de 30-23 (6-13) in fata celor de la SU Agen.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a saptea.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe terenul propriu, i-au invins pe cei de la Lyon cu scorul de 22-9 (6-6). La oaspeti internationalul roman pilierul Bogdan Balan a fost titular iar Alexandru Manta nu a fost retinut in lot pentru  aceasta confruntare.
Oaspetii de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) neconvocat si internationalul roman, pilierul Mihaita Lazar rezerva au terminat partida victoriosi cu scorul de 30-14 (13-6) in gazdelor de la US Dax.
Colomiers la care centrul Dan Dumitru a fost titular in partida sustinuta la Grenoble in compania echipei din localitate a fost invinsa cu scorul de 36-6(21-6).
Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, neconvocat, Union Bordeaux-Begles jucand acasa a trecut cu scorul de 48-16 (27-3) in partida sustinuta impotriva celor de la SCA Albi. 
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe dar absent la meci pentru s-a deplasatla Bucuresti pentru a urmari evolutia echipei "Stejarii" Bucuresti in Amlin Challenge Cup si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluand in acasa a terminat intalnirea invinsa in  confruntarea cu cei de la Pau cu scorul final de 21-22 (9-3).
Partida RC Narbonne - Carcassonne 36-29 (16-26) a avut loc fara ca internationalul roman Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde sa fie inclus in lotul pentru aceasta confruntare

Niciun comentariu:

Insportline