Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 octombrie 2010

Cristina Dinu castigatoare si Simona Halep finalista in turnee itf desfasurate saptamana trecuta

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.


In Turcia, la Antalya, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, Ionela-Andreea Iova a fost eliminata din primul tur cu scorul de 1-6,4-6 de catre slovaca Chantal Sklamova iar Cristina Dinu a reusit sa castige turneul dupa ce in finala intrecerii a trecut cu scorul de 6-3, 6-3 de poloneza Barbara Sobaszkiewcz.

In Belgia, la Tourhout, pe suprafata hard la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 100.000 $ tenismena constanteanca Simona Halep a ajuns pana in finala competitiei unde a fost intrecuta de reprezentanta gazdelor Yanina Wickmayer (fav.1) cu scorul de 6-3, 6-2.

In orasul Ain Elsokhna, din Egypt, la turneul challenger feminin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 10.000 $ jucatoarea romana de tenis Irina Constantinide a fost invinsa inca din primul tur cu scorul 6-1 6-1 de catre ucrainianca Elizaveta Ianchuk.

La Bol, in Croatia, pe zgura, la turneul challenger de 10.000 $ s-a inregistrat o participare numeroasa a jucatoarelor de tenis din Romania. Astfel, Larisa Sporea, Ana Mihaela Vladutu, Claudia Antonia Enache, Camelia Elena Hristea iar Ingrid Alexandra Radu (fav.5) a fost stopata in faza semifinalelor din drumul sau de catre bulgaroaica Martina Gledacheva (castigatoarea turneului) cu scorul de 2-6, 7-5, 3-6.

La Kharkiv, in Ucraina, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 25.000 $, desfasurata pe carpeta, tenismena Mihaela Buzarnescu a fost intrecuta in turul II al intrecerii de catre ucrainianca Ga nna Piven cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6.

In Franta, la Joue-Les-Tours, pe suprafat hard, la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 50.000 $, tenismena Raluca Iona Olaru a fost intrecuta in runda inaugurala a intrecerii de catre cehoaica Karol ina Pliskova cu scorul de 1-6, 4-6.

La Reggio Calabria, in Italia, la turneul challenger masculin, desfasurat pe zgura, cu premii totale in valoare de 15.000 $ jucatorul roman de tenis Marius Copil (fav.4) a fost eliminat in semifinale de catre reprezentantul gazdelor Luca Vanni (fav.7) cu scorul de 6-2, 6-0.

In Statele Unite ale Americii, la Austin, in Texas, la turneul challenger masculin, desfasurat pe suprafat hard, cu premii totale in valoare de 15.000 $ jucatorul roman de tenis Andrei Daescu a fost eliminat prematur inca din primul tur cu scorul de 2-6, 3-6 de catre mexicanul Daniel Garza.

Niciun comentariu:

Insportline