Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 octombrie 2010

Edina Gallovits in finala turneului challenger de la Kansas City

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.

In orasul Kansas City, din statul Montana din Statele Unite ale Americii la turneul challenger feminin, desfasurat pe suprafata hard, cu premii totale in valoare de 50.000 $ jucatoarea romana de tenis Edina Gallovits (fav.1) a ajuns pana in finala unde din pacate a fost invinsa de catre favorita numarul 2 a competitiei canadianca Rebecca Marino cu scorul de 7-6(4), 0-6, 2-6.
In Turcia, la Antalya, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $ tenismena Cristina Dinu a ajuns pana in faza sferturilor de finala unde a fost eliminata cu scorul de 5-7, 3-6 de slovaca Chantal Sklamova.
La Dobrici, in Bulgaria, pe zgura, la turneul challenger de 10.000 $ s-a inregistrat o participare numeroasa a jucatoarelor de tenis din Romania. Astfel, Ionela - Andreea Iova, Irina Elena Preotescu, Claudia Antonia Enache, Camelia Elena Hristea au parasit intrecerea inca din runda inaugurala. In turul au parasit competitia alte 3 romance Ana Mihaela Vladutu, Stefania Hristov si Larisa Sporea. In sferturile de finala mai erau in competitie doua romanca si anume Claudia Geanina Dumitrescu eliminata de catre muntenegreana Danka Kovinic cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1 iar Ingrid Alexandra Radu (fav.2) a fost stopata din drumul sau de catre sarboiaca Natalija Kostic cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6.
In schimb trofeul la dublu a revenit perechii Hristea-Iovu care a trecut in finala turneului de surorile Velieva cu scorul de 6-0, 2-6, 10-6.
In Liban, la Jounieh, pe zgura la turneul challenger dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $ tenismena Alexandra Cadantu a fost intrecuta in turul II al intrecerii de catre austriaca Patricia Mayr cu scorul de 4-6, 1-6.
La Nevers, in Franta, la turneul challenger masculin, desfasurat pe suprafata hard, cu premii totale in valoare de 15.000 $ jucatorul roman de tenis Razvan Sabau a fost eliminat prematur, in ca din primul tur de catre lituanianul Laurynas ;Grigelis cu scorul de 6-1, 6-4.

Niciun comentariu:

Insportline