Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 mai 2010

UCM Resita castiga primul trofeu pe plan intern - Cupa Romaniei la handbal masculin

Astazi, in Sala “Dumitru Popescu-Colibaşi“ din Brasov, au continuat intrecerile din cadrul Cupei Romaniei la handbal masculin cu finala competitiei unde s-au intalnit campioana tarii HCM Constanta si si vicecampioana tarii UCM Resita. "Marinarii" doreau sa realizeze eventul un vis pe care si l-ar fi dorit implinit si regretatul antrenor al campioanei Zoran Kurtes.
Partida a fost una de un rar dramatism cu rasturnari spectaculoase de scor. dupa ce la pauza "tomitanii" conduceau cu scorul de 15-13 constantenii se detaseaza in repriza secunda la 21-18 dar dupa 9 minute de seceta in care campionii nu au reusit sa inscrie nici un gol banateanii preiau conducerea cu scorl de 23-21. Apoi cu 3 minute inainte de finalul partidei cand resitenii conduceau cu 26-23 constantenii se trezesc si cu o mobilizare exemplara recupereaza pas cu pas iar la scorul de 26-25 in minutul 59 si 10 secunde vor avea o lovitura de la 7 metri care insa va fi ratata de catre Marius Sadoveac !(sau aparata de portarul resitean Antonaru!). Banatenii repun rapid avand ultimul atac al meciului dar o neatentie face ca migia sa fie recuprata de catre constanteni care vor egala situatia pe tabela de marcaj cu 14 secunde inainte de finalul meciului. Ultimele secunde nu au mai adus nimic nou astfel ca deznodamantul partidei se amana decisive fiind loviturile de la 7 metri.
Resitenii incep cu stangul seria de aruncari pentru ca aruncarea lui Ghionea este parata de catre Mihai Popescu insa tot ei vor avaea catig de cauza la sfarsitul serie de cate 5 lovituri de la 7 metri pentru ca Laurentiu Toma si George Buricea de la HCM Constanta vor rata aruncarile facandu-l mare pe portarul banatean Antonaru.
Astfel gruparea banateana UCM RESITA CASTIGA DUPA 4 ANI PRIMUL TROFEU PE PLA INTERN.
Felicitari invingatorilor glorie invinsilor !

Niciun comentariu:

Insportline