Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 mai 2010

Italia - Romania 3-0 (25-16,25-21,25-13) in turul doi preliminar al Campionatului European

Astazi in a doua zi a primului turneu ce se desfasoara la Ankara (Turcia) contând pentru al doilea tur preliminar al Campionatului European si la care participa reprezentativa tarii gazda, Italia, Belarus si Romania, selectionata tarii noastre a dat piept cu puternica formatie a “squadrei azzura”. Astfel antrenorul echipei nationale a Romaniei Stelian Moculescu a trimis pe parchetul salii “Majestic Baskent Sports Hal” urmatorul sextet :

Bartha (coordonator)- Cristian Chiţigoi, Radu Began (centru), Sergiu Stancu, Bogdan Olteanu, Dan Borota, Adrian Feher – libero. Au mai jucat Cosmin Ghimes (coordonator), Marius Ciortea si Florin Voinea (extrema). Jucatorii nostrii isi doreau ca in aceasta partida sa spele din impresia destul de urata lasata in meciul din ziua precedenta cand au fost invinsi fara drept de apel de Turcia cu scorul de 3-0. Insa doar dorinta nu a fost indeajuns pentru a castiga pentru ca, peninsularii ne-au dominat la toate capitolele, fiind vizibila diferenta de valoare dintre cele doua scoli de volei astfel ca soarta partidei nu putut fi pusa la indoiala de catre voleibalistii romani. De remarcat este faptul ca nu a condos deloc in aceast meci.
In primul set italienii vor conduce cu 8-6, 16-9 pentru ca sa-si adjudece primul partial cu scorul de 25-16.
In setul al doilea se repeat acelasi scenario ca in primul set cand italienii vor conduce cu 8-4, 12-8, 16-12 si 19-15. Urmeaza cele mai bune momente ale baietilor nostrii cand vor egala sitatia la 20-20 . Dar cu o floare nu se face primaveara pentru evoluatia buna a romanilor se opreste aici pentru ca italienii vor castiga setul cu 25-21.
In ultimul set, al treilea, italienii vor domina categoric si vor conduce cu 8-5, 16-9 incheiand setul si meciul dupa 100 de minute de joc cu scorul de 25-13 castigand astfel meciul cu scorul de 3-0.
Maine in ultima zi a turneului va intalni selectionata Belarusului antrenata de catre cel care este antrenorul principal al vicecampioanei Romaniei CVM Tomis Constanta.

Niciun comentariu:

Insportline