Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 mai 2010

Handbal - Cupa Romaniei : HCM Constanta - Steaua MFA Bucuresti 31-25 (16-12)

Astazi, in Sala “Dumitru Popescu-Colibaşi“ din Brasov, au continuat intrecerile din cadrul Cupei Romaniei la handbal masculin cu faza semifinalelor. In prima semifinala a zilei s-au intalnit campioana tarii HCM Constanta si detinatoarea Cupei Steaua MFA Bucuresti. "Militarii" doreau cu ardoare sa castige pentru a patra oara consecutiv iar "marinarii" aveau de luat o revansa in fata bucurestenilor dupa ce acestia din urma i-a invins anul trecut in semifinale iar acum doi in finala. Totodata "tomitanii" doreau sa realizeze eventul un vis pe care si l-ar fi dorit implinit si regretatul antrenor al campioanei Zoran Kurtes.

Inceputul partidei este unul echilibrat in minutul 6 scorul fiind egal 2-2.Odata incheiata perioada de tatonare "capitalistii" se vor desprinde la 7-5 in minutul 15. Din acest moment constantenii vor pune stapanire pe joc si in minutul 20 intorc rezultatul luand conducerea cu scorul de 8-7. Diferenta se va mari progresiv ajungand in minutul 24 la 12-10 pentru ca repriza sa se incheie cu un avantaj oarecum linistitor pentru cei echipati astazi complet in negru i-am numit aici pe jucatorii de la HCM Constanta scor 16-12.
In repriza a doua constantenii evolueaza economicos mentinand diferenta inregistrata la pauza ba mai mult reusesc sa o si mareasca astfel ca de la 18-13 in minutul 32 se ajunge la 26-18 in minutul 51. intre timp Alexander Adzic de la HCM a primit cartonasul rosu in minutul 47 pentru a treia eliminare de 2 minute. Urmeaza o tresarire de orgoliu a stelistilor care in trei minute se vor apropia la doar 4 goluri de "marinari" 26-22. Dar, prea putin si prea tarziu pentru ca HCM-istii simtind pericolul strang randurile si vor lamuri soarta partidei conducand in minutul 57 cu 28-22 si 30-24 in minutul 59. Si pentru ca intreg spectacolul sportiv oferit de cele doua echipe sa fie complet tabela este inchisa de catre Mihai Popescu care la insistenta propriilor suporteri va executa o lovitura de la 7 metri reusind astfel sa-si inscrie numele pe lista marcatorilor. Scor final HCM Constanta-Steaua MFA Bucuresti 31-25 (16-12).
In finala HCM Constanta va intalni pe UCM Resita care a trecut in a doua semifinala a zilei de CSU Bucovina Suceava cu scorul de 30-27.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 11 interventii din 35 de aruncari si 1 gol din 7 metri si Ionut Rudi Stanescu - portari, Laurentiu Toma 7 goluri din 10 aruncari (3 goluri din 7 metri - si un 7 metri ratat), Marius Sadoveac 5g/7 ( unul din 7 metri), Alexander Adzic 4g/4, Daniel Muresan 4g/8, Alexandru Sabou 3g/4 ( un 7 metri ratat), George Buricea 2g/2, Alexandru Dimache 2g/3, Iuliu Csepreghi 2g/7, Timuzsin Schucs 1g/1, Silviu Baiceanu 0g/1 si Florin Nicolae jucatori de camp.

Niciun comentariu:

Insportline