Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 mai 2010

IL Giro D'Italia (II) - Tyler Farrar (Garmin Transitions) castiga etapa la sprint iar Cadel Evans (BMC Racing Team) preia tricoul roz al liderului cursei

Astazi, in etapa a-II-a a "Turului Italiei" rutierii au avut de parcurs distanta de 209 km intre Amsterdam si Utrecht, victoria revenind la sprint ciclistului american in varsta de 25 de ani Tyler Farrar (Garmin Transitions) cu timpul de 4 ore 56 minute si 46 secunde. Americanul i-a invins pa sprintul de pe linia de sosire pe australianul Matthew Harley Goss (Team HTC - Columbia) si pe italianul Fabio Sabatini (Liquigas-Doimo) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a etapei de azi australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) a preluat tricoul roz al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre americanul Tyler Farrar (Garmin Transitions) la o secunda distanta si kazahul Alexandre Vinokourov (Astana) la 3 secunde distanta. Victoria la sprint a lui Farrar la propulsat pe acesta in fruntea clasamentului combativitatii, germanul Paul Voss (Team Milram) a devenit primul lider in clasamentul cataratorilor iar australianul Richie Porte (Team Saxo Bank) imbraca pentru a doua zi consecutiv tricoul alb al celui mai bun tanar in ierarhia generala. In clasamentul pe echipe Team Sky continua sa conduca fiind urmata la 6 secunde distanta de HTC - Columbia si de Astana la 7 secunde distanta. Maine in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 209 km intre Amsterdam si Middelburg.

Niciun comentariu:

Insportline