Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 mai 2010

IL Giro D'Italia (IV) - Italienii de la Liquigas-Doimo castiga contratimpul pe echipe iar echipierul lor Vicenzo Nibali imbraca tricoul roz al liderului cursei

Astazi, in etapa a-IV-a a "Turului Italiei" rutierii au avut de parcurs distanta de 32,5 km intre Savigliano si Cuneo intr-un contratimp pe echipe, victoria revenind echipei italiene Liquigas - Doimo cu timpul de 36 minute si 37 secunde. Italienii au fost urmati in clasamentul de etapa de catre echhipa britanica Sky Profesional Cyclling Team la 13 secunde distanta si americanii de la HTC-Columbia la 21 secunde distanta de prima pozitie.
Ca urmare a etapei de azi s-a schimbat din nou purtatorul tricoului roz acesta devenind italianul in varsta de 25 de ani la echipa Liquigas-Doimo, Vicenzo Nibali. Acesta este urmat in ierarhia generala de coechipierii sai italienii Ivan Basso la 13 secunde distanta si Valerio Agnoli la 20 de secunde distanta. Australianul Graeme Brown (Rabobank) continua sa fie in fruntea clasamentului pe puncte, germanul Paul Voss (Team Milram) se mentine lider in clasamentul cataratorilor imbracand tricoul verde ca de altfel si in clasamentul combativitatii iar italianul Valerio Agnoli (Liquigas-Doimo) preia tricoul alb al celui mai bun tanar in ierarhia generala. In clasamentul pe echipe Liquigas-Doimo a preluat conducerea fiind urmata la 1 secunde distanta de Team HTC - Columbia si de Astana la 19 secunde distanta. Maine in etapa a cincea ciclistii vor parcurge distanta de 162 km intre Novara si Novi Ligure.

Niciun comentariu:

Insportline