Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 mai 2010

Aripa Stefan Ciuntu si mijlocasul la deschidere Danut Dumbrava cei mai buni jucatori ai nationalei "frunzei de stejar" in partida contra Ucrainei

Dupa cateva zile de incertitudine privind partida de rugby dintre selectionatele Ucrainei si Romaniei iata ca pe site-ul Federatiei Internationale de Rugby Amator au aparut informatii cu privire la aceasta confruntare.
 Intalnirea disputata sambata pe stadionul "Spartak" din Kiev in prezenta a 1.700 de spectatori a contat pentru runda a-V-a  a recalificarilor pentru Cupa Mondiala la rugby din 2011 din Noua Zeelanda.
Conditiile atmosferice un cer partial innourat si un vant cald care adia iar pe de alta parte gazonul stadionului din capitala Ucrainei care se prezenta in conditii foarte bune au permis desfasurarea in bune conditii a intalnirii rugbystice.
Punctele nationalei "frunzei de stejar" au fost inscrise de catre aripa Stefan Ciuntu eseu in minutul 2, incercare transformata de catre mijlocasul la deschidere Danut Dumbrava. In minutul 25 flankerul Stelian Burcea prin eseul marcat si transformat de catre acelasi Dumbrava majoreaza scorul la 14-0. In ultimul minut al primei reprize gazdele vor reduce din diferenta prin fundasul Maksym Tyurikov care a transformat o penalitate dictata de catre arbitrul francez Frank Maciello impotriva reprezentativei Romaniei.
Scor la pauza : Ucraina - Romania 3-14.
In repriza a doua a meciului mai precis in minutul 48 oaspetii prin mijlocasul la deschidere Danut Dumbrava vor marca un nou eseu transformat de data aceasta de catre fundasul Florin Vlaicu. In minutul 58 al partidei Stefan Ciuntu inscrie un nou eseu pentru reprezentativa noastra, eseu de data aceasta netransformat pentru ca in minutul 76 aripa noastra dreapta sa recidiveze marcand un al treilea eseu personal si al cincilea pentru selectionata Romaniei. Acest ultim eseu a fost transformat de catre mijlocasul la deschidere Danut Dumbrava.
Scor final : Ucraina - Romania 3-33(3-14).
Iata si echipa trimisa in teren de catre managerul Robert Antonin si antrenorii Romeo Gontineac si Steve McDowell :
15.Florin Vlaicu (min.68 22.Robert Dascalu)  - 14.Stefan Ciuntu, 13. Csaba Gall, 12.Ionut Dimofte (min.77 21.Ionut Botezatu), 11.Catalin Nicolae - 10.Dan Dumbrava, 9.Valentin Ivan (min.68 20.Florin Surugiu) - 8.Mihai Macovei (min.40 18.Sorin Socol), 7.Viorel Lucaci, 6. Stelian Burcea - 5.Alin Coste, 4.Valentin Ursache (min.60 19.Marius Sirbe) - 3.Silviu Florea (min.40 17.Samuel Maris), 2.Andrei Radoi (min.40 16.Bogdan Zebega), 1.Cezar Popescu (min.60 3. Silviu Florea).
Partida retur  din cadrul dublei Romania-Ucraina se va desfasura pe data de 5 iunie la Botosani.
Avand in vedere rezultatul inregistrat in partida tur, care a lamurit intru totul identitatea echipei care se va califica in runda urmatoare a recalificarilor, speram ca intalnirea de la Botosani ,sa fie un bun prilej de antrenamet cu public, pentru selectionata Romaniei, in care sa fie testati noi jucatori si noi scheme de joc in perspectiva importantei partide contra Tunisiei de la Bucuresti in runda a-VI-a a recalificarilor pentru Cupa Mondiala de rugby din Noua Zeelanda din 2011.

Niciun comentariu:

Insportline