Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 mai 2010

IL Giro D'Italia (VII) - Cadel Evans (BMC Racing Team) castiga etapa iar kazahul Alexandre Vinokourov (Astana) imbraca din nou tricoul roz al liderului cursei

Astazi, in etapa a-VII-a a "Turului Italiei" rutierii au avut de parcurs distanta de 222 km intre Carrara si Montalcino, victoria revenind australianul in varsta de 33 de ani Cadel Evans (BMC Racing Team) cu timpul de 5 ore 13 minute si 37 secunde. Rutierul de la Antipozi a fost urmat in clasamentul etapei de catre italianul Damiano Cunego (Lampre-Farnese Vini) si kazahul Alexandre Vinokourov (Astana) sosit la 2 secunde distanta de invingator.
Ca urmare a pozitie de la finalul cursei kazahul Alexandre Vinokourov (Astana) a preluat din nou tricoul roz al liderului turului. Acesta este urmat in ierarhia generala de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,12 minute distanta si britanicul David Millar (Garmin - Transitions) la 1,29 de secunde distanta. Americanul Tyler Farrar (Garmin - Transitions) se mentine lider clasamentul pe puncte cu un total de 43 de puncte ca de altfel si elvetianul Matthew Lloyd (Omega Pharma-Lotto) in clasamentul cataratorilor cu un total de 13 puncte imbracand tricoul verde ca de altfel si in cadrul clsamentului combativitatii unde totalizeaza 18 puncte iar Jerome Pineau (Quick Step) isi pastreaza pentru a treia zi consecutiv tricoul celui mai bun sprinter cu un total de 9 puncte.
In clasamentul tricoului alb al celui mai bun tanar in ierarhia generala Valerio Agnoli (Liquigas-Doimo) imbraca tricoul pentru a patra zi consecutiv. In ierarhia pe echipe Team Saxo Bank conduce in continuare fiind urmata la 32 secunde distanta de Liquigas -Doimo si de Astana la 4,33 minute distanta. Maine in etapa a saptea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 189 km intre Chianciano si Monte Terminillo.

Niciun comentariu:

Insportline