Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 mai 2010

IL Giro D'Italia (VI - Matthew Lloyd (Omega Pharma-Lotto) castiga etapa dupa o evadare iar italianul Vicenzo Nibali isi conserva tricoul roz pentru a treia zi consecutiv

Astazi, in etapa a-VI-a a "Turului Italiei" rutierii au avut de parcurs distanta de 172 km intre Fidenza si Marina di Carrara, victoria revenind australianul in varsta de 32 de ani Matthew Lloyd (Omega Pharma-Lotto) cu timpul de 4 ore 44 minute s i 20 secunde. Rutierul de la Antipozi a fost urmat in clasamentul etapei de catre elvetianul Rubens Bertogliati (Androni Giocattoli) la 1,06 minute si germanul Danilo Hondo (Lampre-Farnese Vini) sosit la 1,15 minute de invingator.
Etapa de azi nu a adus modificari la varful ierahiei astfel ca italianul Vicenzo Nibali a imbracat tricoul roz pentru a treia zi consecutiv. Acesta este urmat in ierarhia generala de coechipierii sai italienii Ivan Basso la 13 secunde distanta si Valeri o Agnoli la 20 de secunde distanta. Americanul Tyler Farrar (Garmin - Transitions) este noul lider clasamentul pe puncte cu un total de 43 de puncte. Elvetianul Matthew Lloyd (Omega Pharma-Lotto) a preluat sefia in clasamentul cataratorilor cu un total de  puncte imbracand tricoul verde ca de altfel si in cadrul clasamentului combativitatii iar Jerome Pineau (Quick Step) isi pastreaza pentru a doua in tricoul celui mai bun sprinter. In clasamentul tricoului alb al celui mai bun tanar in ierarhia generala Valerio Agnoli (Liquigas-Doimo) imbraca tricoul pentru a treia zi consecutiv. In ierarhia pe echipe Liquigas-Doimo conduce in continuare fiind urmata la 19 secunde distanta de Astana si de Team Saxo Bank la 24 secunde distanta. Maine in etapa a saptea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 222 km intre Carrara si Montalcino.

Niciun comentariu:

Insportline