Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 mai 2010

Alexandra Dulgheru castiga pentru a doua oara consecutiv turneul de tenis de la Varsovia

In perioada 17 mai - 22 mai, la Varsovia, in Polonia, sub denumirea de "Polsat Warsaw Open" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 600.000 $.
Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competiei Alexandra Dulgheru, care este si detinatoarea trofeului (in varsta de 21 de ani care-i va implini pe 30 mai, locul 32 in clasamentul WTA) a trecut pe rand de Kateryna Bondarenko (fav. nr.7, Ukr), Timea Bacsinszky (Elv.), Tsvetana Pironkova (Bul) venita din calificari si Na Li (China) favorita numarul 3 in semifinale pentru ca astazi in finala sa o intalneasca pe chinezoaica Zie Jeng favorita numarul 5 a turneului in varsta de 26 de ani, locul 25 in ierarhia WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in circuitul profesionist din anul 2003.
DUPA 100 DE MINUTE DE JOC ALEXANDRA DULGHERU CASTIGA PARTIDA CU SCORUL DE 6-3, 6-4 REUSIND SA-SI PASTREZE TROFEUL OBTINUT ANUL TRECUT.
Pentru accederea in aceasta faza a turneului romanca si-a asigurat un cec in valoare de 98.500 $ si 470 de puncte WTA.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : atat Dulgheru cat si asiatica nu au servit nici un as iar la capitolul duble greseli romanca a avut 5 iardversara sa au a facut doar 2 duble greseli, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil chinezoaicei cu 78% fata de 58% al jucatoarei noastre, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Alexandra si Zie Jeng au reusit cate 31 de puncte iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Dulgheru a reusit 37 fata de 29 ale lui chinezoiacei.

Niciun comentariu:

Insportline