Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 mai 2010

IL Giro D'Italia (V) -Jerome Pineau (Quick Step) castiga etapa la sprint iar Vicenzo Nibali pastreaza tricoul roz al liderului cursei

Astazi, in etapa a-V-a a "Turului Italiei" rutierii au avut de parcurs distanta de 162 km intre Novara si Novi Ligure, victoria revenind la sprint francezului in varsta de 30 de ani Jerome Pineau (Quick Step) cu timpul de 3 ore 45 minute s i 59 secunde. Francezul i-a devansat la sprintul de pe linia de sosire pe conationalul sau Julien Fouchard (Cofidis, le Credit en Ligne) si japonezul Yukiya Arashiro (Bbox Bouygues Telecom) sositi in acelasi timp cu invingatorul. Etapa de azi nu a adus modificari la varful ierahiei astfel ca italianul Vicenzo Nibali a imbracat tricoul roz pentru a doua zi consecutiv. Acesta este urmat in ierarhia generala de coechipierii sai italienii Ivan Basso la 13 secunde distanta si Valerio Agnoli la 20 de secunde distanta.
Francezul Jerome Pineau (Quick Step) este noul lider clasamentul pe puncte cu un total de 39 de puncte, germanul Paul Voss (Team Milram) se mentine lider pentru a treia zi consecutiv in clasamentul cataratorilor cu un total de 10 puncte imbracand tricoul verde ca de altfel iar Jerome Pineau (Quick Step) a devenit cel mai bun sprinter dar si cel mai combativ.
In clasamentul tricoului alb al celui mai bun tanar in ierarhia generala Valerio Agnoli (Liquigas-Doimo) imbraca tricoul pentru a doua zi consecutiv. In ierhia pe echipe Liquigas-Doimo conduce in continuare fiind urmata la 1 secunde distanta de Team HTC - Columbia si de Astana la 19 secunde distanta. Maine in etapa a sasea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 172 km intre Fidenza si Marina di Carrara.

Niciun comentariu:

Insportline