Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 ianuarie 2013

Sorana Cirstea singura romanca ramasa in cursa pe tabloul principal de simplu la "Australian Open"

In perioada 13 - 27 ianuarie 2013, la Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open", pe suprafata hard, se desfasoara mare turneu de tenis din seria celor de Grand Slem rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii totale in valoare de 30 milioane de $. In ziua a treia a intrecerilor au intrat in concurs de Sorana Cirstea si Irina Camelia Begu.
Sorana Cirstea in varsta de 22 de ani situata pe locul 29 in clasamentul WTA favorita numarul 27 a competitiei a intalnit-o in turul II al intrecerii  pe jucatoarea din Cehia Krstyna Plliskova in  varsta de 20 de ani locul 106 in clasamentul WTA. Dupa aproape 92 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei nascute la Targoviste in 3 seturi cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2. In turul III, Sorana va evolua in compania jucatoarei din China, Na Li favorita numarul 6 a intrecerii.            
Irina Camelia Begu, in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 55 in ierarhia WTA a intalnit-o in turul II al turneului Agneiszka Radwanska favorita numarul 4 la castigarea competitiei in varsta de 23 de ani situata pe locul 4 in clasamentul WTA de care a fost invinsa dupa 2 seturi si 85 minute de joc cu scorul identic de 6-3, 6-3.

Niciun comentariu:

Insportline