Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 ianuarie 2013

Cirstea si Begu in turul II, Cadantu eliminata la "Australian Open"

In perioada 13 - 27 ianuarie 2013, la Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open", pe suprafata hard, se desfasoara mare turneu de tenis din seria celor de Grand Slem rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii totale in valoare de 30 milioane de $. In prima zi a intrecerilor au intrat in concurs de Sorana Cirstea, Irina Camelia Begu si Alexandra Cadantu.
Sorana Cirstea (fav.2) in varsta de 22 de ani situata pe locul 29 in clasamentul WTA favorita numarul 27 a intrecerii a intalnit-o in primul tur al intrecerii  pe americanca Coco Wandeweghe in  varsta de 21 de ani locul 99 in clasamentul WTA. Dupa aproape 78 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei nascute la Targoviste in 2 seturi cu scorul de 6-4, 6-2. In turul II, Sorana va evolua in compania jucatoarei din Cehia Krstyna Plliskova.            Irina Camelia Begu, in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 55 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe olandeza Arantxa Rus in varsta de 22 de ani situata pe locul 70 in clasamentul WTA venita din calificari de care a trecut dupa 2 seturi si 92 minute de joc cu scorul de 6-4, 6-2. In turul urmator bucuresteanca o va intalni pe poloneza Agneiszka Radwanska favorita numarul 4 la castigarea competitiei.    
Alexandra Cadantu, in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 91 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe britanica Heather Watson in varsta de 20 ani locul 50 in ierarhia WTA. Dupa doua ore si jumatate victoria a revenit jucatoarei din insula in trei seturi cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3.

Niciun comentariu:

Insportline