Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 ianuarie 2013

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

In week-endul trecut s-au reluat partidele din cadrul Top 14 (prima liga franceza de rugby) cu etapa cu numarul saisprezece.
Internationalul roman pilierul Silviu Florea a evoluat timp de 59 de minute in partida sustinuta de echipa Union Bordeaux-Begles pe teren propriu in compania celor de la Racing Club Metro '92 Paris. Dupa 80 de minute de joc victoria a revenit oaspetilor cu scorul de 22-15 (6-9). 
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO D2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul nouasprezece.
Lyon cu cei doi internationali romani pilierul Bogdan Balan titularsi inchizatorul din gramada Alexandru Manta neconvocat  pentru aceasta partida a reusit victoria cu scorul de 26-12(13-13) in partida sustinuta pe teren propriu in compania celor de la SCA Albi.
La Rochelle evoluand in deplasare  a terminat invingatoare partida sustinta impotriva celor de la Auch cu scorul de 20-3 (7-3). La gazde internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a fost titular.
Cu internationalul roman Laurentiu Sirbe titular Tarbes a castigat confruntarea sustinuta pe terenul sau in partida jucata impotriva celor de la Aurillac cu 15-9.  
La Oyannax internationalul roman flankerulul Valentin Ursache titular impreuna cu coechipierii sai i-au infruntat pe cei de la Aix-en-Provance de care au dispus cu scorul de 22-10 (13-10).
Carcassone cei doi internationali romani pilierul Andrei Ursache si Ovidiu Tonita folosit pe postul de inchizator in gramada au termionat la egalitate scor 12-12 (9-0) in partida jucata acasa in compania celor de la Pau.

Niciun comentariu:

Insportline