Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 ianuarie 2013

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

La sfarsitul saptamanii trecute s-au reluat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul saptesprezece.
Carccassone, jucand in deplasare pe terenul celor de la CA Brive-Correze a invins cu scorul de 22-16 (9-10). La oaspeti, pilierul dreapta Andrei Ursache a inceput meciul ca titular fiind inlocuit in minutul 52 iar internationalul roman Ovidiu Tonita  folosit ca inchizator in gramada fost in teren pe toata durata partidei.
La Rochelle evoluand pe arena celor de la US Dax a terminat invingatoare partida cu scorul de 25-15 (12-15). La oaspeti internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a fost titular.
Oyonnax jucand in deplasare in compania celor de SCA Albi a fost invins cu scorul de 13-11 (3-5). La oaspeti flankerul Valentin Ursache a fost titular. 
Tarbes cu flankerul Laurentiu Sirbe titular a fost  invinsa in confruntarea sustinuta pe teren  celor de la Pau cu scorul de 25-6 (3-3). 
Lyon cu cei doi internationali romani pilierul Bogdan Balan si inchizatorul din gramada Alexandru Manta rezerve a fost invinsa de cei de la Beziers cu scorul de 20-16 (14-16).

Niciun comentariu:

Insportline