Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 ianuarie 2013

Biatlonistul Marius Ungureanu locul 9 la Campionatului Mondial de biatlon pentru tineret si juniori de la Obertilliach (Austria))

Astazi, la Obertilliach, in Austria, au continuat intrecerile Campionatului Mondial de biatlon pentru tineret si juniori cu intrecerile din proba de individual. Romania  a fost reprezentata la masculin de catre Marius Ungureanu, Hunor Gego si Raul Demeter Andrei.
In intrecerea masculina de 10 km cel mai bine clasat in ierarhia finala a probei a fost Marius Ungureanu care a terminat intrecerea pe locul 9 cu 2 tinte ratate cate una din fiecare pozitie si la o distanta de 2,00 minute de laureatul probei francezul Aristide Begue.
Urmatorul biatlonist roman in clasamentului probei a fost biatlonistul Hunor Gego care a terminat intrecerea pe locul 59 dupa 43,54 minute la 7,15 minute distanta de castigatorul cursei si cu 5 tinte ratate ( 4din pozitia culcat si una din pozitia in picioare).
Ultimul biatlonist roman din cei 105 care au terminat cursa a fost Laurentiu Vamanu care a terminat intrecerea pe locul 75 cu 7 tinte ratate ( 5 din pozitia culcat si 2 din poziita in picioare) si la o distanta de 8,39 minute de invingatorul probei.
Astazi vor intra in concurs juniorii care vor evolua atat la feminin cat si la masculin in cursele de 12,5 m individual respectiv 15 km individual.

Niciun comentariu:

Insportline