Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 ianuarie 2013

Divizia Nationala A1 la volei masculin : REMAT Zalau - CVM Tomis Constanta 0 - 3 (25-27, 22-25, 20-25)

Astazi, la Zalau, in Sala Sporturilor, in cadrul etapei a-XIV-a a Diviziei Nationale A1 la volei masculin, liderul la zi, CVM Tomis Constanta s-a deplasat in Ardeal pentru a da pipet cu campiona tarii REMAT Zalau. Antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev a aliniat la startul partidei urmatoarea formula : Javier Gonzalez (cap,coordonator), Milos Terzic (extrema), Adrian Gontariu (universal), Sergiu Stancu (centru), Andrei Spanu (centru), Kostadin Stoykov (extrema) şi Marko Samardzic pe postul de libero.
Oaspetii incep puternic si pe serviciul Lui Gontariu se desprind la 8-2 si apoi la 12-4. Zalaoanii revin in joc pe serviciul lui Fabian Birau 14-11.  Gazdele recupereaza punct cu punct astfel ca vor egala situatia si chiar vor conduce cu 23-22 dupa ce in prealabil Stoykov a gresit doua preluari si a irosit un atac. Stoev face o schimbare inspirata introducandu-l pentru serviciu pe Bojovic care la 24-23 in favoarea Zalaului serveste un as si intoarce soarta setului in favoarea echipei sale care va castiga partialul cu 27-25.
In partialul al doilea echilibrul se mentine in prima sa treime (8-6 in favoarea Tomisului) dupa care la al doilea time-out tehnic constantenii se vor desprinde la 16-9. Salajenii nu cedeaza si se vor apropia din nou la 22-20 dar salvatorul Bojovic este trimis din nou in teren si setul este adjudecat de Tomis cu 25-22.
In ultimul set, dobrogenii vor conduce de la un capat la altul gazdele reusind sa se apropie la 22-19 dar experienta dobrogenilor si-a spus cuvantul si vor castiga setul cu 25-20 si implicit meciu cu 3-0 mult mai usor decat arata scorul.
Au mai jucat: Igor Merkushev, Răzvan Tănăsescu şi Mladen Bojovic.
Pentru au fortat serviciul voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 12 s-au transformat in puncte pentru adversari in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 10 de puncte prin acest procedeu Gonzales, Spanu si Stancu fiind principalii oameni la blocaj.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis s-a instalat confortabil in fotoliul de lider cu un total de 32 puncte urmata fiind de SCMU Craiova cu 27 puncte si Unirea Dej  cu 23 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline