Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 ianuarie 2013

Cirstea,Halep si Niculescu merg mai departe iar Begu a fost eliminat la "Moorilla Hobart International" in Australia

In perioada 6 - 12 ianuarie 2013, la Hobart, in Australia, sub denumirea de "Moorilla Hobart International", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 235.000 $. Romania este reprezentata in aceasta competitie de Sorana Cirstea, Simona Halep, Monica Niculescu si Irina Camelia Begu.
Sorana Cirstea (fav.2) in varsta de 22 de ani situata pe locul 27 in clasamentul WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii  pe rusoaica Nina Bratchikova in  varsta de 27 de ani locul 86 in clasamentul WTA beneficiara unui lucky looser prin abandonul rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.  Dupa aproape 2 ore de joc victoria a revenit jucatoarei nascute la Targoviste in 3 seturi cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2. In turul II, Sorana va evolua in compania americancei Laura Davis venita din calificari.                                                                      Simona Halep, in varsta de 21 de ani aflata actualmente pe locul 45 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe iberica Lara Arruabarrena Vecino in varsta de 20 de ani situata pe locul 78 in clasamentul WTA venita din calificari de care a trecut dupa 2 seturi si 73 minute de joc cu scorul de 6-3, 6-2. In turul urmator constanteanca o va intalni pe americanca Sloane Stephens favorita numarul 7 la castigarea competitiei.    
Monica Niculescu, in varsta de 25 de ani aflata actualmente pe locul 54 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe luxemburgheza Mandy Minella in varsta de 27 ani locul 77 in ierarhia WTA venita din calificari de care a trecut  dupa 2 seturi si 100 de minute de joc cu scorul de 6-4,6-3. In turul II al intrecerii Monica va da piept cu Shuai Peng in varsta de 26 ani situata in acest moment pe locul 33 in clasamentul WTA.
Pentru accedere in turul II l intrecerii Cirstea,Halep si Niculescu si-au sigurat un cec in valoare de 3.100 $ si 30 de puncte WTA. 
In aceeasi intrecere, Irina Camelia Begu, in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 53in ierarhia WTA a fost eliminata in primul tur de catre bulgaroaica Tsvetana Pironkova in varsta de 25 de ani si locul 39 in clasamentul WTA dupa 75 de minute si doua seturi scor 6-3, 6-4.
Pentru participarea la acest turneu Begu a fost recompensata cu 1.800 $ si 1 punct WTA. 


Niciun comentariu:

Insportline