Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 ianuarie 2013

Orsolya Tofalvi locul 5 in proba de individual 12,5 km de la Obertilliach in Austria


Astazi, la Obertilliach, in Austria, in a cincea zi a intrecerilor Campionatului Mondial de biatlon pentru tineret si juniori cu intrecerile au continut cu probele de individual. Romania  a fost reprezentata la feminin de catre Orsolya Tofalvi, Florina Ioana Cirstea si Diana Salman.
In intrecerea feminina de 12,5 km cea mai bine clasata in ierarhia finala a probei a fost Orsolya Tofalvi (nepoata mai  titratei Eva Tofalvi) care a doborat toate cele 20 de tinte dar avand o alergare mai greoaie pe schiuri a termint cursa pe locul 5 la o distanta de 3,07 minute de laureatul probei germanca Laura Dahlmeier.
Urmatoarea biatlonista romanca in clasamentului probei a fost Florina Ioana Cirstea care a terminat intrecerea pe locul 46 dupa 49,05 minute la 9,17 minute distanta de castigatoarea cursei si cu 6 tinte ratate (4 din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare).
Ultima biatlonista romanca din cele 66 care au terminat cursa a fost Diana Salman care a terminat intrecerea pe locul 58 cu 9 tinte ratate ( 4 din pozitia culcat si 5 din poziita in picioare) si la o distanta de 11,11 minute de invingatoarea probei.
Maine vor intra in concurs stafetele atat la feminin cat si la masculin.

Niciun comentariu:

Insportline