Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 martie 2010

Vuelta Murcia (III) - Roberts (Garmin) castiga etapa la sprint iar Jufra (Astana) preia tricoul galben

Ieri, in etapa a-III-a a competitiei cicliste"Vuelta Murcia" rutierii au avut de parcurs distanta de 166,5 km intre Las Torres des Cotillas si Alhama de Murcia, victoria revenind la sprint liderului in clasamentul general australianului Luke Roberts (Team Milram) cu timpul de 4 ora 16 minute si 47 secunde. Rutierul de la Antipozi i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe Sergey Lagutin (Vacansoleil Pro Cycling Team) si pe spaniolul Josep Jufre (Astana) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului trei obtinut in etapa de ieri si datorita abandonului liderului intrecerii sudafricanul Robert Hunter (Garmin-Transitons) ca urmare a faptului ca rutierul este pentru a doua oara tata, spaniolul Josep Jufre (Astana) a preluat tricoul galben al liderului in ierarhia generala fiind urmat de catre australianul Luke Roberts (Team Milram) si de catre cehul Frantisek Rabon (Team HTC - Columbia) toti cu acelasi timp.
In clasamentul pe puncte conduce australianul Graeme Brown (Rabobank) cu 40 de puncte iar in clasamentul sprinterilor francezul Alexandre Blain (Endura Racing) a imbracat pentru a treia zi consecutiv tricoul liderului cu un total de 6 de puncte. In ierarhia cataratorilor Sergey Lagutin (Vacansoleil Pro Cycling Team) isi conserva prima pozitie cu total de 20 puncte iar in clasamentul pe echipe pe prima pozitie se situeaza Vacansoleil Pro Cycling Team fiind urmata de catre Astana si Rabobank la 5 secunde distanta. Astazi in etapa a patra de cotra timp pe echipe ciclistii vor avea de parcurs un circuit de 22 km in jurul localitatii Alhama de Murcia.

Niciun comentariu:

Insportline