Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 martie 2010

Tofalvi locul 32 si Ferencz locul 60 in proba de sprint 7,5 km de la Khanty-Mansiysk (Rusia)

La Khanty-Mansiysk, in Rusia, in prima zi a intrecerilor de biatlon din cadrul etapei a zecea (ultima) a Cupei Mondiale a avut loc proba de sprint 7,5km la feminin . Romania este reprezentata la aceasta competitie de 2 sportive (Eva Tofalvi si Reka Ferencz ).

Din cele 68 de participante inscrise in proba feminina 67 au terminat cursa. Dintre aceste atlete 9 au nimerit toate tintele.

Prima romanca intrata in concurs a fost Eva Tofalvi care a fost prima biatlonista plecata in cursa dintre cele 68 de participante. Eva a terminat intrecerea dupa 22:36,1 minute spargand 9 din cele 10 tinte ratarea fiind din pozitia in picioare si la o distanta 1:36,8 minute de castigatoarea cursei rusoaica Iana Romanova, ocupand la finalul cursei locul 32. Cu cele 9 de puncte acumulate in aceasta proba si adaugate la cele 227 de acumulate in intrecerile anterioare Eva Tofalvi ocupa momentan locul 33 in ierarhia generala a Cupei Mondiale cu 237 puncte.
A doua romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz care pornita in cursa cu numarul de concurs 45 a terminat intrecerea dupa 24:27,4 minute avand o ratare din pozitia in picioare si la o distanta de 3:28,1 minute de invingatoarea cursei. La finalul cursei Reka cu timpul respectiv si dupa cele doua trageri a ocupat a locul 60.
Cu cele 4 de puncte acumulate in intrecerile anterioare Ferencz o cupa momentan locul 99 in ierarhia generala a Cupei Mondiale dintr-un total de 101 de sportive care au punctat.

Niciun comentariu:

Insportline