Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 martie 2010

Rezultatele biatlonistilor romani la C.E. de biatlon Under 26 de la Otepaa (Finlanda)

Astazi in ultima zi a intrecerilor Campionatul European de biatlon Under 26 ce se desfasoara la Otepaa, in Estonia, se desfasoara Campionatul European de biatlon Under 26 au avut loc cursele de urmarire atat la masculin cat si la feminin.

Primii care au intrat in concurs au fost juniorii care au participat la proba de urmarire 12,5 km. Romania a fost reprezentata in aceasta proba la care au participat 57 de sportivi de catre Roland Gerbacea.
Gerbacea in varsta de de 20 de ani legitimat la CSS Dinamo Rasnov plecat in cursa cu numarul de concurs 34 ca urmare a pozitiei ocupate in proba de sprint si cu un handicap de 2:38,2 minute fata de primul loc a terminat intrecerea pe locul 11 cu doar o singura tinta ratata si la odistanta de 3:03,6 minute de castigatorul probei ucrainianul Andriy Vozniak.
In intrecerea similara feminina de 10 km Romania a fost reprezentata de catre campioana mondiala de juniori Reka Ferencz si Diana Mihalache.
Prima romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz care intrata in cursa cu pieptarul numarul 11 ca urmare a evolutiei din intrecerea de 7,5 km sprint si cu o intarziere de 1:23,9 minute fata de locul unu a terminat cursa pe locul 6 cu 3 tinte ratate toate din pozitia culcat si la o distanta de 2:20,9 minute de ocupanta primului loc norvegianca Synnoeve Solemdal.
Diana Mihalache pornita cu numarul de concurs 7 urmare pozitiei ocupate in cursa de 7,5 km sprint si cu un handicap de 1:13,6 minute fata de prima pozitie a terminat intrecerea pe locul 13 cu 4 tinte ratate cate 2 din fiecare pozitie si la o distanta de 3:42,4 minute de castigatoarea cursei.
In intrecerea senioarelor desfasurata pe aceeasi distanta Emoke Szocs intrata in cursa cu pieptarul numarul 41 ca urmare a evolutiei din intrecerea de 7,5 km sprint cand a terminat intrecerea la o distanta de 3:51,6 minute fata de primul loc acum in proba de urmarire a ratat cate o tinta la fiecare trecere prin poligon fapt ce a clasat-o la finalul intrecerii pe locul 33 si cu o intarziere de 6:54,2 minute de ocupanta primului loc ucrainianca Vita Semerenko.

Niciun comentariu:

Insportline