Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 martie 2010

HCM Constanta - MKB Vezsprem in optimile de finala ale Ligii Campionilor la handbal masculin

Astazi in Austria, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru faza optimilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal masculin editia 2009-2010. Cele 16 echipe calificate in aceasta faza au fost impartite in patru urne astfel incat castigatoarele celor 4 grupe sa poata intalni pe una din ocupantele locului 4 din celelalte grupe iar ocupantele locului secund sa intalneasca echipele clasate pe locul al treilea in grupele respective.

In urma tragerii la sorti campioana Romaniei HCM Costanta va intalni in aceasta faza prima partida disputandu-se acasa mai corect spus in Sala Sporturilor "Roberto Iamandi" din Buzau pe campioana Ungariei MKB Vezsprem echipa la care a activat pana nu demult (8 februarie 2009) regretatul handbalist roman Marian Cozma.
La aflarea adversarului harazit de tragerea la sorti reputatul antrenor maghiar Lajos Mocsai a declarat : "...am cazut cel mai dificil adversar dintre echipele clasate pe locul patru, mi-ar fi convenit una dintre cele doua echipe daneze. HCM a invins Montpellier si a facut egal cu Pevafersa performante demne de luat in seama. Ma astept la doua confruntari de lupta care se vor desfasuRa intr-o atmosfera incendiara. HCM-ul are doua extreme pe Toma si Sabou foarte tehnici si rapizi, interi foarte buni ca sa nu mai vorbim de portari...".

Iata si celelalte partide :

KIF Kolding (Danemarca) - Montpellier HB (Franta)
RK Golenje Velenje (Slovenia) - BM Ciudad Real (Spania)
FCK Handbol A/S (Danemarca) - THW Kiel (Germania)
HC Osiguranje Zagreb (Croatia) - FC Barcelona Borges (Spania)
KS Vive Targi Kielce (Polonia) - HSV Hamburg (Germania)
Pevafersa Valladolid (Spania) - Rhein Neckar Lowen (Germania)
Reale Ademar (Spania) - Chekhovskie Medvedi (Rusia)

Partidele tur se vor desfasura pe 24-28.02.2010 iar partidele retur pe 31.03-04.04.2010.

Niciun comentariu:

Insportline