Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 martie 2010

Duelul dintre Alexandra Dulgheru si Raluca Ioan Olaru la "Sony Ericsson Open" - Miami (Florida) castigat de prima

In perioada 22 martie - 4 aprilie, la Miami-Florida, In Statele Unite ale Americii, sub denumirea de "Sony Ericsson Open" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si unul rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 4.500.000 $.

In competitia rezervata fetelor Sorana Cirstea (19 de ani, locul 40 in clasamentul WTA) a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe portugheza Michelle Larcher de Brito (17 ani, locul 123 WTA) posesoarea unui wildcard oferit de catre organizatori. Sorana a reusit ca dupa numai 103 minute de joc sa termine partida invingatoare in doua seturi cu scorul de 7-5, 7-6 (11-9).
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Cirstea a servit 4 asi fata de niciunul al portughezei iar la capitolul duble greseli romanca a avut doar 5 fata de 8 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil portughezei cu 62% fata de 39% al jucatoarei noastre, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Alexandra a reusit 44 fata de 47 ale lui de Brito iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului romanca a reusit 46 fata de 32 ale lui Michelle Larcher de Brito.In turul urmator Sorana Cirstea va da piept cu americanca Venus Williams favorita numarul 3 a turneului care a fost exceptata de la primult tur.
Tot in aceasi faza a turneului, din pacate, a avut loc o confruntare romaneasca care le-a pus fata in fata pe Alexandra Dulgheru si Raluca Ioana Olaru. Alexandra (20 de ani, locul 49 in ierarhia WTA)) a trecut in doua seturi dupa 93 de minute de joc cu scorul de 6-1, 6-3 de Raluca Ioana Olaru (21 de ani locul 79 in clasamentul WTA). In turul II al intrecerii Alexandra o va intalni pe belarusa Victoria Azarenka favorita numarul 4 a turneului.
Pentru participarea la acest turneu Raluca Ioana Olaru a fost recompensata cu un cec in valoare de 7.050 $ si cu 5 puncte WTA iar Sorana si Alexandra si-au asigurat obtinerea a 11.000 $ si 50 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline