Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 martie 2010

Tirreno-Adriatico (II) - Tom Boonen (Quick Step) castiga etapa la sprint dar Linus Gerdeman (Milram) isi pastreaza tricoul albastru

Ieri, in etapa a-II-a a cursei cicliste "Tirreno Adriatico" competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 165 km intr-un circuit in jurul statiuni Montecantini Terme, victoria revenind la sprint ciclistului belgian in varsta de 27 de ani Tom Boonen (Quick Step) cu timpul de 4 ora 1 minute si 13 secunde. Belgianul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe germanul Paul Martens (Rabobank) si pe italianul Daniele Bennati (Liquigas-Doimo) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
 Ca urmare rezultatelor inregistrate in etapa de ieri Linus Gerdeman (Team Milram) imbraca in continuare tricoul albastru al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre belgian Tom Boonen (Quck Step) cu acelasi timp si de spaniolul Pablo Lastras Garcia (Caisse d'Epargne) la 4 secunde distanta. Totodata Gerdeman ramane lider si in ierarhia pe puncte iar in clasamentul sprinterilor spaniolul Alan Perez Lezaun (Euskaltel - Euskadi) a preluat tricoul liderului acestei ierarhii cu 10 puncte, ucrainianul Dmytro Grabovskyy (ISD-Neri) ramane lider in ierarhia cataratorilor cu un total de 10 puncte iar in clasamentul pe echipe pe prima pozitie se situeaza Colnago-CSF Inox fiind urmata de Astana si Lampre -Farnese Vini toate cu acelasi timp. Cel mai bine clasat tanar in ierarhia generala este in continuare spaniolul Jose Joaquin Rojas Gil (Caisse d'Epargne). Astazi in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 159 km intre localitatile San Miniato si MonsummanoTerme.

Niciun comentariu:

Insportline