Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 martie 2010

Roland Gerbacea locul 5 in proba individuala masculina de 12,5 km din cadrul C.E. Under 26 de biatlon de la Otepaa (Estonia)

In aceasta saptamana la Otepaa, in Estonia, se desfasoara Campionatul European de biatlon Under 26. 
Primii au intrat in concurs juniorii care au participat la proba de 15 km individual. Romania a fost reprezentata in aceasta proba la care au participat 59 de sportivi de catre Roland Gerbacea si Stefan Gavrila).
Prima biatlonist roman in clasamentul general a fost Roland Gerbacea in varsta de de 20 de ani legitimat la CSS Dinamo Rasnov care plecat in cursa cu numarul de concurs 84 a terminat intrecerea pe locul 5 cu 2 tinte ratate ambele din pozitia in picioare avand totodata 2 minute de penalizare si la o distanta de 3:32,6 minute de castigatorul probei rusul Andrey Turgenev.
Stefan Gavrila intrata in cursa cu pieptarul numarul 91 a terminat intrecerea pe locul 36 cu 8 tinte ratate (!?) (2 din pozitia culcat si 6 din pozitia in picioare) si totodata  cu 8 minute de penalizare si la o distanta de 8:43,8 minute de ocupantul primului loc.
In intrecerea similara feminina de 12,5 km Romania a fost reprezentata de catre campioana mondiala de juniori Reka Ferencz si Diana Mihalache.
Prima romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz care intrata in cursa cu pieptarul numarul 73 a terminat cursa  pe locul 17 cu 5 tinte ratate toate din pozitia in picioare avand 5 minute de penalizare la o distanta de 5:25,1 minute de ocupanta primului loc poloneza Monika Hojnisz.
Diana Mihalache pornita cu numarul de concurs 83 a terminat intrecerea pe locul 28 cu 7 tinte ratate (!?) ( 2 din pozitia culcat si 5 din pozitia in picioare) avand 7 minute penalizare si la o distanta de 9,57 minute de castigatoarea cursei.

Niciun comentariu:

Insportline