Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 martie 2010

Sorana Carstea avanseaza in turul II Edina Gallovits si Raluca Ioana Olaru eliminate din primul tur la Indian Wells

In perioada 10-21 martie, la Indian Wells, In Statele Unite ale Americii, sub denumirea de "BNP Paris Open" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si unul revervat fetelor cu premii totale in valoare de 3.645.000 $.

ln competitia rezervata fetelor Edina Gallovits (25 de ani, locul 130 in clasamentul WTA) intrata pe tabloul principal dupa ce a trecut prin furcile caudine ale celor doua tururi de calificare a a dat pipet cu thailandeza Tanarin Tanasugarn (32 de ani locul 74 in ierarhia WTA) beneficiara unui luckyloser. Asiatica cu o mai mare experienta a castigat dupa 65 de minute de joc in doua seturi cu scorul de 6-3,6-3.
                                                                                                            Raluca Ioana Olaru (21 ani, locul 81 in clasamentul WTA) a infruntat-o in prima runda a turneului pe slovena Polona Hercog ( 19 ani locul 52 in ierarhia WTA). Slovena a reusit calificarea in faza urmatoare a turneului dupa 125 de minute de joc si dupa doua seturi disputate asmble castigate de Hercog cu scorul de 6-4,7-5.





Cea de a treia romanca pe tabloul principal Sorana Cirstea (19 ani, locul 44 in ierahia WTA) a dat piept in primul tur cu estonianca Kaia Kanepi (26 de ani locul 52 in clasamentul WTA). Baltica a inceput puternic castigand primul set in teabreak cu scorul de 7-6 (7-1). Insa acesta a fost doar un foc de paie pentru ca Sorana a revenit si a castigat urmatoarele doua seturi cu scorul de 6-3 si 6-4 castigand astfel partida dupa 131 minute de joc caificandu-se astfel in turul urmator unde va juca impotriva chinezoiacei Jie Zheng in varsta de 27 de ani care ocupa momentan locul 23 in clasamentul WTA.

Niciun comentariu:

Insportline