Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 martie 2010

Turul Cataluniei (II) - Mark Cavendish castiga etapa la sprint iar Paul Voss isi pastreaza tricoul alb al liderului turului

Ieri, in etapa a-II-a a "Turului Cataluniei", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, desfasurata pe distanta a 182,6 km intre localitatile Salt si Banyoles , victoria revenind la sprint ciclistului britanic in varsta de 24 de ani Mark Cavendish (Team HTC-Columbia) cu timpul de 4 ore 15 minute si 46 secunde. Britanicul i-a devansat la sprintul de la linia de sosire pe argentinianul Juan Jose Haodo (Team Saxo Bank) si spaniolul Aitor Galdos (Euskaltel-Euskadi) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Victoria obtinuta de britanic nu a adus modificari importante la varful ierarhiei astfel ca Paul Voss (Team Milram) poarta pentru a doua zi consecutiv tricoul alb al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre americanul Levi Leipheimer la 1 secunda distanta si germanul Andreas Kloden la 2 secunde distanta. In ierarhia cataratorilor lider este americanul Peter Stetina (Garmin-Transitons) cu 16 puncte iar in clasamentul sprinterilor conduce Nicolas Jonathan Castroviejo ( Euskaltel - Euskadi) cu 6 puncte. Team Radioshack este lider in ierarhia pe echipe fiind urmata la 3 secunde de Team Milram si Team HTC-Columbia la 4 secunde distanta. Astazi in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 185,9 km intre localitatile La Vall d'En Bas si La Seu d'Urgel.

Niciun comentariu:

Insportline