Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 martie 2010

Sorana Cirstea paraseste turneul de la Miami (Florida)

In perioada 22 martie - 4 aprilie, la Miami-Florida, In Statele Unite ale Americii, sub denumirea de "Sony Ericsson Open" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si unul rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 4.500.000 $.

In competitia rezervata fetelor Sorana Cirstea (19 de ani, locul 40 in clasamentul WTA) a intalnit-o in turul II al intrecerii pe americanca Venus Williams favorita numarul 3 a turneului care a fost exceptata de la primult tur. Sorana a rezistat doar 78 minute de joc timp in care Venus a castigat partida in doua seturi cu scorul de 6-4, 6-3.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Cirstea a servit un singur as fata de 6 ai americancei iar la capitolul duble greseli romanca a avut doar 2 fata de 5 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu fiind favorabil lui Williams cu 57% fata de 53% al jucatoarei noastre, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Sorana a reusit 31 fata de 35 ale lui de Venus iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului romanca a reusit 21 fata de 31 ale lui Venus.
Pentru evolutia ei la acest turneu Sorana a fost rasplatita cu un cec ain valoare de 11.000 $ si 50 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline