Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 martie 2010

Turul Cataluniei (IV) - Jens Voigt (Team Saxo Bank) castiga etapa dar Joaquim Rodriguez (Team Katusha) isi pastreaza tricoul de lider

Ieri, in etapa a-III-a a "Turului Cataluniei", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, desfasurata pe distanta a 209,7 km intre localitatile Oliano si Asco, victoria revenind veteranului ciclist german in varsta de 38 de ani Jens Voigt (Team Saxo Bank) cu timpul de 4 ore 43 minute si 28 secunde. Germanul l-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe estonianul Rein Taaramae (Cofidis, le Credit en Ligne) podiumul fiind completat de catre germanul Paul Voss (Team Milram) sosit la 34 secunde de castigatorul etapei.
Etapa de ieri nu aschimbat ierarhia la general astfel ca spaniolul Joaquim Rodriguez (Team Katusha) imbraca tricoul alb al liderului in clasamentul general pentru a doua zi consecutiv fiind urmat de catre spaniolii Xavier Tondo (Cervelo Test Team) la 10 secunda distanta si estonianul Rein Taaramae (Cofidis, le Credit en Ligne) la 46 secunde distanta. In ierarhia cataratorilor continua sa conduca spaniolul David Gutierrez Gutierrez (Footon-Servetto) cu 40 puncte iar in clasamentul sprinterilor Nicolas Jonathan Castroviejo ( Euskaltel - Euskadi) a acumulat 15 puncte imbracand pentru a treia consecutiv tricoul distinctiv respectiv. Kat usha Team este noul lider in ierarhia pe echipe fiind urmata la 14 secunde de Liquigas-Doimo si Astana la 21 secunde distanta. Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 181,2 km intre localitatile Asco si Cabaces.

Niciun comentariu:

Insportline