Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 martie 2010

Turul Cataluniei (III) - Xavier Tondo (Cervelo) castiga etapa iar Joaquim Rodriguez (Katusha)reia tricoul alb al liderului intrecerii

Ieri, in etapa a-III-a a "Turului Cataluniei", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, desfasurata pe distanta a 185,9 km intre localitatile La Vall d'En Bas si La Seu d'Urgel, victoria revenind ciclistului spaniol in varsta de 31 de ani Xavier Tondo (Cervelo Test Team) cu timpul de 4 ore 43 minute si 23 secunde. Spaniolul a fost urmat in clasamentul etapei de catre conationalii sai Joaquim Rodriguez (Team Katusha) si Luis Leon Sanchez(Caisse D'Epargne) sositi in acelasi timp cu invingatorul si respectiv la 48 de secunde distanta.
Terminand etapa pe a doua pozitie spaniolul Joaquim Rodriguez (Team Katusha)a preluat tricoul alb al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre spaniolii Xavier Tondo (Cervelo Test Team) la 10 secunda distanta si Luis Leon Sanchez(Caisse D'Epargne) la 48 secunde distanta. In ierarhia cataratorilor noul lider este spaniolul David Gutierrez Gutierrez (Footon-Servetto) cu 40 puncte iar in clasamentul sprinterilor Nicolas Jonathan Castroviejo ( Euskaltel - Euskadi) cu 9 puncte imbraca pentru a doua zi consecutiv tricoul distinctiv respectiv. Kat usha Team este noul lider in ierarhia pe echipe fiind urmata la 14 secunde de Liquigas-Doimo si Astana la 21 secunde distanta. Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 209,7 km intre localitatile Oliano si Asco.

Niciun comentariu:

Insportline