Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 februarie 2013

Eva Tofalvi locul 34 in proba de 10 km urmarire de la Nove Mesto (Cehia)

La Nove Mesto, in Cehia, intrecerile Campionatului Mondial la biatlon au continuat cu probele feminine si masculine de urmarire. Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi si Reka Ferencz, la feminin si Stefan Gavrila la masculin.
In intrecere feminina de urmarire 10 km sprint  ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc pornita in cursa cu handicapul a 1,30 minute intarziere acumulat in proba de sprint a terminat intrecerea pe locul 34  cu toate 3 tinte ratate toate din pozitia in picioare si cu timpul total de 31,41 minute la 2,53 minute  secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de norvegianca Tora Berger.Cu cele 17 puncte acumulate la sprint si urmarire Tofalvi totalizeaza acum 38 de puncte cu care ocupa locul 56 in ierarhia generala a Cupei Mondiale.
Cea de a doua romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz in varsta de 23 de ani, legitimata la Dinamo Brasov care a parcurs cei 10 km rezervati fetelor in 32,34 minute avand 2 ratari mbele din pozitia culcat terminand astfel cursa pe locul 41 (primul in afara punctelor) si la o distanta de 3,35 minute de prima pozitie a clasamentului.In clasamentul general al Cupei Mondiale Ferencz se situeaza pe locul 74 cu 12 puncte. In ierarhia pe natiuni, la feminin, Romania ocupa locul 16 cu un total de 2609 puncte.
In intrecerea masculina  Stefan Gavrila in varsta de 24 de ani, legitimata la Bucegi Predeal a pornit in curs de 12,5 km urmarire cu handicapul a 2,25 minute ca urmare a evolutiei din proba de sprint 7,5 km. Din pacate acesta nu a reusit sa termine cursa fiind intrecut cu un tur  dupa a treia trecere prin poligon dupa ce ratase 10 din cele 15 tinte. Cursa a fost castigata de catre norvegianul Emil Hengle Svendsen.
In ierarhia pe natiuni, la masculin, Romania ocupa locul 25 cu un total de 1104 puncte.
Intrecerile vor continua la Nove Mesto vor continua miercuri cu proba individual 15 km la feminin.

Niciun comentariu:

Insportline