Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 februarie 2013

Divizia Nationala A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - CSA Steaua Bucuresti 3-0 (25-128, 25-19, 25-16)


Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in cadrul etapei a-XXI-a a Diviziei Nationale A1 la volei masculin, liderul la zi, CVM Tomis Constanta a primit replica "militarilor" de la CSA Steaua Bucuresti intr-o partida fara miza. 
Aceste fiind datele problemei antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev ajutat de Radu Began a aliniat la startul partidei o formula de echipa cu multe rezerve : Javier Gonzales (coordonator), Milos Terzic (extrema), Adrian Gontariu (universal), Sergiu Stancu (centru), Mladen Bojovic (centru), Kostadin  Stoykov (extrema) şi Razvan Tanasescu pe postul de libero.
Inceputul primul set este unul echilibrat tinerii jucatori bucuresteni tinand pasul cu liderul pana la 11-11 dupa care au cedat fiind condusi 16-12, 22-16 pentru ca setul sa revina gazdelor cu scorul de 25-18.
O faza interesnta s-a petrecut la scorul de 20-16 in favoare constantenilor cand liberoul de meserie Marko Samardzic introdus in locul lui Stoykov in linia a-II-a la preluare a facut punct dupa o pasa primita de la Gonzales.
In partialul al doilea cele doua echipe merg cap la cp pana la primul time-out tehnic dup care surprinzator stelistii vor prelua initiativa conducand cu 16-13. Dupa cel de al doilea time-out tehnic Stoev ii trimite in teren pe Andrei Spanu in locul lui Bojovic si pe Marin Lescov in locul lui Gonzales schimbari care limpezesc atacurile tomitanilor si astfel isi adjudec si setul al doilea cu 25-19.
In setul al treilea ultimul set, si ultimul, bucurestenii tin ritmul cu dobrogenii pna la primul time-out tehnic dupa care cedeaza teren si in consecinta Tomisul va canduce cu 17-10, 21-14 adjudecandu-si setul cu 25-16 si implicit meciul cu 3-0.
Pentru CVM Tomis Constant a mai jucat si Andrei Laza.
Pentru ca au fortat serviciul voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 12 s-au transformat in puncte pentru adversari in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 6 de puncte prin acest procedeu.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis cu cele 49 puncte va incheia sezonul regult pe primul loc indiferent de rezultatul din ultima etapa cand va juca la Craiova impotriva echipei SCMU aflata pe pozitia a doua a clasamentului.

Niciun comentariu:

Insportline