Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 februarie 2013

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

In week-endul trecut au continuat partidele din cadrul Top 14 (prima liga franceza de rugby) cu etapa cu numarul saptesprezece.
Internationalul roman pilierul Silviu Florea a evoluat timp de 76 de minute in partida sustinuta de echipa Union Bordeaux-Begles pe teren propriu in compania celor de la Racing Club Metro '92 Paris si incheiata cu victoria gazdelor cu scorul de 41-0 (20-0).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO D2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul douazeci.
Confruntare romaneasca la La Rochelle unde echipa locala a trecut cu scorul de 9-3 (0-3) de cei de la Lyon. La gazde internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a inceput partida ca rezerva fiind introdus ulterior in teren. La oaspeti internationalul roman pilierul Bogdan Balan a fost titular iar inchizatorul din gramada Alexandru Manta nu a fost nici de data aceasta pe foaia oficiala a jocului.
Oyannax cu internationalul roman flankerulul Valentin Ursache titular au suferit prima infrangere dupa treisprezece victorii consecutive in partida sustinuta in deplasare la Colomier impotriva echipei gazda fiind invinsi cu scorul de 25-13 (9-3).
Carcassone cu internationalul romani pilierul Andrei Ursache titular a terminat invingatoare cu scorul de 14-9 (3-9) in partida jucata acasa in compania celor de la Tarbes.

Niciun comentariu:

Insportline