Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 februarie 2013

Valentin Ursache victorios in confruntarea cu fratele sau mai mic Andrei Ursache

In week-endul trecut au continuat partidele din cadrul Top 14 (prima liga franceza de rugby) cu etapa cu numarul optsprezece.
Internationalul roman pilierul Silviu Florea a evoluat timp de 81 de minute in partida sustinuta de echipa Union Bordeaux-Begles in deplasare in compania celor de la Stade Francais si incheiata cu victoria gazdelor cu scorul de 30-14 (24-6).
USA Perpignan fara internationalul roman pilierul Paulica Ion neretinut pentru acesta partida a castigat in confruntarea sustinuta pe terenul celor de la Stade Toulousaine cu scorul de 19-18 (6-12).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO D2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul douazecisiunu.
Confruntare intre frati la Oyannax unde flankerul Valentin Ursache fratele mai mare a primit replica mezinului Andrei Ursache pilierul celor de la Carcassonne. Victoria a revenit lui Valentin Ursache & company cu scorul de 32-5 (22-0). De mentionat ca la oaspeti internationalul roman Ovidiu Tonita nu a fost retinut pentru aceasta partida.
La Rochelle cu internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc care a inceput partida ca rezerva  a trecut de cei de la Colomier cu scroul de 21-17 (9-7) intr-o partida disputa in fata propriilor suporteri.. 
Echipa internationalilor romani pilierul Bogdan Balan a fost titular iar inchizatorul din gramada Alexandru Manta nu a fost nici de data aceasta pe foaia oficiala a jocului, Lyon jucand in deplasare la Narbonne impotriva echipe gazda a fost invinsa cu scorul de 32-21 (20-11).
Tarbes jucand pe teren propriu in compania celor de la Aix-en-Provance a castigat cu scorul de 33-16 (15-13). Flankerul Laurentiu Sirbe a inceput partida din postura de rezerva fiind introdus in teren pe parcursul reprizei a doua cand a si fost sanctionat cu cartonas galben in minutul 64.  


Niciun comentariu:

Insportline