Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 februarie 2013

Romania si Georgia conduc detasat in clasamentul Cupei Europene pe Natiuni divizia a-I-a valorica la rugby

Astazi au continuat partidele etapei a-III-a din cadrul editiei 2013-2015 a Cupei Europene pe Natiuni divizia a-I-a valorica la rugby, categorie din care face parte si nationala "frunzei de stejar" alaturi de Georgia, Rusia, Spania, Portugalia si Belgia.
Iata rezultele partidelor programate astazi :
Portugalia - Belgia 18-12 (8-9)
La Lisabona pe un vant puternic in prezenta a 2130 spectatori intr-o partida cu brigada romaneasca avandu-l la centru pe Vlad Iordachescu si judecatori de margine pe Petrescu si Frasineanu, echipa gazda  a trecut cu scor de  18-12 (8-9) de nationala Belgiei.
Pentru gazde a marcat aripa Foro 2 eseuri si  mijlocasul la deschidere Pedro Leal din 2 lovituri de pedeapsa si o transformare.
Pentru oaspeti a punctat  Williams din 4 lovituri de pedeapsa.
De mentionat faptul ca in minutele 35 si 72 Verschelden si Fierro de la oaspeti au fost sanctionati cu cartonas galben.

Rusia - Georgia 9-23 (3-6)
La Soci pe ploaie brigada franceza condusa la centru de Laurent Cardona  reprezentativa tarii gazda a fost invinsa cu scorul de 23-9 (6-3) de selectionata Georgiei.
Pentru selectionata Rusiei au punctat Klyuchnikov din 2 lovituri de pedeapsa si Sugrubov din lovitura de pedeapsa.
Pentru gruzini au concretizat pe tabela de marcaj Kubriashvili si Koleleshvili cate un eseu si Kvrikashvili din 2 transformari si 3 lovituri de pedeapsa.                                                                    
 In minutele 64 si 70 atat Kulemin de la gazde cat si Nariashvili de la oaspeti au fost sanctionati cu cartonas galben.
Spania - Romania 15-25 (6-11)
La Gion, in fata a 3000 de spectatori intr-o partida arbitrata de catre  o brigada italiana avandul la centru pe Vivarini  reprezentativa "frunzei de stejar" a invins cu scorul de 25-15 (19-3) reprezentativa Spaniei.
Pentru selectionata Romaniei au punctat Florin Vlacu cu numai putin de 20 de puncte (6 lovituri de pedeapsa si o transformare) si Catalin Fercu un eseu. Pentru iberici au concretizat pe tabela de marcaj prin Pardo Butina si Sempere cate un eseu iar Simpson  a punctat printr-o  transformari si o lovitura de pedeapsa. De mentionat ca in minutul 40 capitanul nationalei "frunzei d estejar" flankerul Mihi Macovei a fost sanctionat cu cartonas galben.
Dupa doua etape disputate in clasament conduc Romania si Georgia cu cate 12 puncte fiecare urmate de Portugalia cu 5 punct, Rusia si Belgia cu cate 4 puncte fiecare si Spania cate 3 puncte

Niciun comentariu:

Insportline