Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 februarie 2013

Cupa Europeana pe Natiuni la rugby

Astazi au debutat intrecerile unei noi editii a Cupei Europene pe Natiuni divizia a-I-a valorica la rugby, categorie din care face parte si nationala "frunzei de stejar" alaturi de Georgia, Rusia, Spania, Portugalia si Belgia.
Iata rezulatele inregistrate dupa primele confruntari :
Rusia - Spania 13-9 (7-3) 
Intr-o partida disputata la Soci in fata a 300 de spectatori reprezentativa Rusiei a trecut cu scorul de 13-9 (7-3) de selectionata Spaniei. Pentru gazde au punctat  Babaev eseu si Klyuchnikov din 2 lovituri de pedeapsa si o transformare. Pentru iberici au Carrions Llorense din lovitura de pedeapsa si Sempere Padrill din 2 draopgoluri. De mentionat faptul ca din minutul 37 Rusia a jucat cu un om mai putin ca urmare a cartonasului rosu primit de catre taloneurul Valeryi Tsnobiladze.
Belgia - Georgia 13-17 (10-3)
La Bruxelles intr-o partida arbitrata de catre italianul Matteo Limperini reprezentativa tarii gazda a fost invinsa cu scorul de 17-13(3-10) de catre nationala Georgiei. Pentru gazde au punctat Mirialakis un eseu si Williams o transformare si 3 lovituri de pedeapsa. Pentru gruzini au concretizat pe tabela de marcaj prin Gorgodze si Chilacava cate un eseu si Begadze 2 transformari si o lovitura de pedeapsa.In minutul 3 in urma unei altercatii dintre pilierii stanga ai celor doua combatante Jadot de la gazde si Kubriashvili de la oaspeti au fost sanctionati cu cartonas rosu. De notat ca ambele echipe au maia vut cate un jucator eliminat de data aceasta temporar flankerul Kolelishvili de la georgieni in minutul 37 si taloneurul "dracilor rosii" Wende in minutul 51.
Portugalia - Romania 13-19 (3-9)
La Lisabona in fata a 3000 de spectatori intr-o patida arbitrata de galezul Neil Hennessy reprezentativa Portugaliei a fost invinsa de selectionata "frunzei de stejar" cu scorul de 19-13 (9-3).
Pentru portughezi au punctat Bardy Sousa din eseu si Leal o transformare si o lovitura de pedeapsa si Murray din lovitura de pedeapsa. Pentru reprezentativa Romaniei au concretizat Eugen Capatana un eseu in minutul 75 si Florin Vlaicu 4 lovituri de pedeapsa si o transformare.In minutul 75 flankerul Bardy Sousa de la gazde iar in minutul 79 pilierul drepta al nationalei Romaniei Mihaita Lazar au fost sanctionati cu cartonas galben.

Niciun comentariu:

Insportline